Amadeus Lyceum zoekt een verzuimcoördinator (vervanging)
PCOU Willibrord
Utrecht, NL
1 dag geleden

Verzuimcoördinator

School Amadeus Lyceum Dienstverband 0,5 - 0,6 fte

Per 1 februari

Dienstverband : Tijdelijk; 0,5 - 0,6 fte

Functie omschrijving

Vanwege een zieke collega zoeken wij met spoed een nieuwe tijdelijke collega!

Het gaat om :

 • Een ziektevervanging
 • 0,6 fte
 • Verzuimcoördinator (administratief verwerken van afwezigheid van leerlingen in magister, contact hebben met leerlingen over afwezigheid, afspraken maken over inhalen, telefonisch contact met ouders n.
 • a.v. afwezigheid, signaleren van vaak voorkomende afwezigheid voor afdelingsleiders en mentoren, meldingen doen bij leerplicht.

 • Mbo-niveau, administratieve vaardigheden (ervaring met Magister is een pré), nauwkeurig kunnen werken en er plezier in hebben om met onze leerlingen (leeftijd 12 -18 jaar) om te gaan.
 • Start in overleg
 • Het Amadeus Lyceum is een cultuurprofielschool voor vmbo-TL, havo, atheneum en gymnasium. Wij bereiden leerlingen voor op de dag van morgen, ons cultuuronderwijs geeft kennis over kunst, media en erfgoed.

  Hiermee wordt creatief denken gestimuleerd en ontwikkeld. Respect en dialoog zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Leerlingen leren bij ons op een zelfstandige en onderzoekende wijze, ze krijgen daarbij de beste begeleiding.

  Met eigentijds onderwijs zetten we hen midden in de maatschappij : helemaal toekomstproof!’.

  Wat wij vragen

  We zoeken iemand die de administratie verwerkt in combinatie met leerlingcontact en oudercontact. Dus nauwkeurig, pedagogische kwaliteiten, administratief vaardig.

  Aantoonbare ervaring met administratieve systemen met als voorkeur Magister. In ieder geval ben je communicatief vaardig en handig met diverse computerprogramma's.

  En je bent gewend om veel achter het scherm te werken. Het is een pré als je eerder in de dynamische omgeving van een school hebt gewerkt.

  Meer weten

  Oké, dit wil ik! Hoe ziet de procedure eruit?

  Je solliciteert via Meesterbaan. Voor vragen kun je terecht bij Nisha Sewraj via het mailadres vacatures amadeuslyceum.nl.

  Contactgegevens Amadeus Lyceum

  030-6774 338

  info amadeuslyceum.nl

  https : / / www.amadeuslyceum.nl /

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier