Vakman GWW Friesland
Techvisie
Leeuwarden, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor een relatie zijn wij op zoek naar Grondwerkers / Rioleerders / Vakman GWW voor diverse projecten, met name in Friesland.

Het betreft voor een groote gedeelte reconstructies, vervangen van oude (hoofd) riool, kolken huisaansluitingen en nieuwe bestrating.

Het betreft meerdere projecten, bij goed bevallen is de kans groot dat je dit jaar, maar ook daarna aan het werk kan blijven!

Vaardigheden

Wij zoeken gemotiveerde en ervaren grondwerkers, wanneer je ook ervaring hebt met het plaatsen van hoofdriool (zelfstandig, mbv een lijnlaser) dan is dat mooi.

Als je meer op een kraan / shovel hebt gezeten, dan ook graag reageren.

Over de werkgever

Het betreft een middelgroot bedrijf met klusjes van 500 euro tot projecten tot ongeveer 5 miljoen. Dit bedrijf is met name achtief in Friesland, Groningen en (in de kop van) Noord Holland

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier