Vacature: | Engineer Mobiel| Telecom
USG Engineering Professionals
Lieren
10 dagen geleden
source : Vacant

Voor onze klant in omgeving Utrecht zoeken wij een fulltime Engineer. Ben jij die perfectionist, die het leuk vindt om met veel verschillende partijen intensief contact te hebben?

Hou je ervan om te zorgen dat de operatie loopt en blijft lopen? Dan zoeken wij jou!

Wat je doet als Engineer : Het doel van de functie is het realiseren van engineeringspakketten welke uiteindelijk leiden tot de bouw van opstelpunten ten behoeve van mobiele telefonie.

Je maakt op basis van een opname (op locatie) een ontwerp welke in een later stadium tot de bouw en realisatie van een opstelpunt kan resulteren.

Het bouwontwerp moet voldoen aan de specificaties en richtlijnen van de betreffende operator en dienen te worden uitgevoerd conform kwaliteits-

Arbo-, milieu- en veiligheidsmaatregelen.

Taken en verantwoordelijkheden : Het uitvoeren van opnames op locatie.Het maken van een functioneel ontwerp voor de bouw van een opstelpunt welke voldoet aan de geldende specificaties en richtlijnen van de betreffende operator, waarbij Arbo technische en commerciële elementen een belangrijke rol spelen.

Het ontwerpen van site specifieke constructies indien standaard constructies niet voldoen.Het vastleggen van opname gegeven door gebruik te maken van de daarvoor beschikbare documenten.

Het opstellen van een risico en inventarisatie plan.Het aansturen, ondersteunen en controleren van tekenaars.Het uittekenen van projecten met behulp van Autocad.

Het opvragen en beoordelen van offertes.Het bepalen van de materiaal behoefte ten behoeve van de uitvoering van projecten.

Het opstellen en beoordelen van calculaties.Het opstellen en bewaken van meer- / minderwerken.Het aansturen van onderaannemers.

Het opstellen van werkplannen en een projectplanning ten behoeve van de uitvoering.Financiële verantwoordelijkheid voor de projecten.

Functieeisen

Als glasvezel engineer voldoe je aan de volgende functie eisen : Afgeronde technische opleiding op MBO+ (Electrotechniek, WTB)Technische kennis van mobiele opstelpunten t.

b.v. telecommunicatieStevige persoonlijkheid met excellente communicatie skillsErvaring met werkvoorbereiding in een technische omgeving (bijvoorbeeld in de installatietechniek)Werk secuur, procesmatig en kan onder hoge druk functioneren

Bedrijfsomschrijving

 • Over de opdrachtgever : Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende organisatie die werkt aan de toekomst van telecom in opdracht van onder andere;
 • KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2.

  Over Technicum : Technicum Telecom, Energie en Infra een apart label binnen Technicum, is gespecialiseerd in het detacheren van technisch personeel op MBO en HBO niveau.

  Bij Technicum heerst een no-nonsense cultuur met verrassend veel mogelijkheden. Werken met plezier, daar geloven wij in! In een goede werksfeer, collegialiteit, korte lijnen en duidelijkheid.

  We gaan informeel met elkaar om en verliezen daarbij het resultaat niet uit het oog. Werk aan morgen! We zien meer mogelijkheden voor jou, voor onze klanten en voor onze medewerkers.

  Technicum gaat verder, samen met jou!

  Arbeidsvoorwaarden

  Aanbod : Een salaris tussen de €2.700,- en €3.500,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek en ervaring.Ruime doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden.25 vakantiedagen.

  Kans op vast contract bij goed functioneren.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier