Business Consultant Meldkamer - Publieke Veiligheid
CGI
Regio Utrecht of Randstad
4 dagen geleden

Job Description

Business Consultant Meldkamer - Publieke Veiligheid

Functiebeschrijving

Ben jij een ervaren Business Consultant en wil jij een bijdrage leveren aan de vernieuwing van de nationale meldkamer? Dan ben je bij CGI aan het juiste adres!

Wat ga je doen?

Wil jij meebouwen aan de vernieuwing van de nationale meldkamer voor de veiligheidssector binnen Nederland, met participatie in uitdagende en interessante projecten?

Samen kunnen wij Nederland een stuk veiliger maken door middel van succesvolle realisatie van projecten en vernieuwing van de veiligheidssituatie van ons land.

Onze members maken het verschil!

Wat breng je mee?

Je bent een ervaren Management-, of Business Consultant, met kennis van de nationale meldkamer en / of de politie organisatie.

Je weet hoe de politie werkt en bent bekend met de processen in het veiligheidsdomein. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je zowel in teamverband, alsook zelfstandig prima je werk doen.

Je neemt verantwoordelijkheid en staat voor wat je adviseert.

Ons aanbod

We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben : een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen.

Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Waar kom je terecht?

Als Business Consultant Meldkamer kom je te werken voor onze Politie unit onderdeel van de de sector Overheid

De Politie is er altijd. Een klant die staat voor het beschermen van de democratie, het handhaven van de wet en het gezag op straat.

De politie heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De Politie werkt actief samen met burgers en partners.

CGI is één van die partners en is zeer actief binnen de Politie op het gebied van Business Intelligence en burgerparticipatie.

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team.

Are you ready to be part of our story?

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Kees van Rooij, Director Consulting Services via 06-5388 5807 of via kees.m.van.rooij cgi.com.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via chris.nikijuluw cgi.com.

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.

Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Skills Reference 780274 Click here to apply

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier