Concerncontroller Purmerend (Vervuld)
Aardoom & de Jong
Purmerend, Noord-Holland, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird
 • Je hebt een WO werk- en denkniveau
 • Je bent een netwerker met daadkracht
 • Je bent zakelijk en in staat onafhankelijk te denken en handelen
 • Je hebt goede kennis van gemeentelijke financiën, gemeentelijke boekhouding en bedrijfsvoering
 • Je hebt een goed oog voor de balans tussen het bewaken van kaders en het bieden van oplossingen en mogelijkheden
 • Je bent flexibel en politiek-bestuurlijk sensitief
 • Je stimuleert de ontwikkeling van medewerkers binnen team concerncontrol.
 • De gemeente Purmerend werkt van buiten naar binnen’ : de samenleving is het vertrekpunt en de gemeente bekijkt wat zij daaraan kan en moet toevoegen.

  Onze medewerkers gaan daarom meer en meer het werkveld in, leggen contact met inwoners en bekijken de situatie ter plekke.

  Er wordt minder gewerkt vanuit standaarden maar er wordt meer gezocht naar de meest optimale oplossing. Van belang is dat onze medewerkers het lef hebben om op deze andere manier te gaan werken.

  Hierbij is het nodig om, buiten de organisatiestructuur om, samen te werken om het voor de inwoners van Purmerend gedaan te krijgen.

  De functie van Concerncontroller is een strategische en tactische rol op het snijvlak van politiek, samenleving en organisatie.

  Het is een uitdagende en verantwoordelijke functie waarbij je mede vormgeeft aan businesspartnership en de daarbij behorende manier van werken.

  Concerncontrol

  Je hebt een cruciale rol bij de strategische besluitvorming, bedrijfsmatige analyses en het risicomanagement. Je kan bewegen in een dynamische omgeving en reikt oplossingen aan bij belangentegenstellingen.

  Je bent het financiële geweten en draagt bij aan de continue professionalisering van de bedrijfsvoering. Je ondersteunt de bestuurder bij complexe dossiers zoals de Stadsverwarming, Grondexploitaties en het Sociaal Domein.

  Business control

  Business control ondersteunt managers en medewerkers die hun opdrachten voor de inwoners van Purmerend uitvoeren. De domeinen Ruimtelijk en Maatschappelijk worden ondersteunt vanuit businessteams.

  Samen met de business controllers ontwikkel je een optimale dienstverlening en beweeg je mee met de dynamiek vanuit de maatschappelijke en ruimtelijke opdrachten.

  De concerncontroller is hiërarchisch leidinggevende van team concerncontrol, waarin naast de business controllers ook de financial controllers, een projectcontroller en de internal auditor zijn gepositioneerd.

  Bij de werving en selectie laat de organisatie zich bijstaan door het bureau Aardoom & de Jong. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure.

  Een assessment en antecedentenonderzoek kunnen hier ook onderdeel van uitmaken. Solliciteren kan via onderstaande solliciteerknop / de website van Aardoom & de Jong.

  Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk woensdag 16 mei 2018 tegemoet.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier