Sr Outside Sales Representative
Honeywell International Inc
Amsterdam, NLD
14 dagen geleden

Deliver business value through Right and Fast partnership

Honeywell Home and Building Technologies (HBT) verkoopt regelapparatuur en systemen voor ondermeer klimaatbeheersing in woningen, gebouwen en de industrie.

Energy & Environment Solutions is een onderdeel van HBT, en is een snelgroeiende, dynamische en succesvolle divisie binnen het verkoopkantoor van Honeywelll in Amsterdam.

Deze divisie zoekt binnen het enthousiaste verkoopteam een talentvolle.

De functie :

De functie heeft een gevarieerde inhoud en omvat onder meer de volgende werkzaamheden en elementen : Je verzorgt de promotie van E&ES Control Producten binnen het rayon, Utrecht, Nederland, bij onder meer installateur, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en technische adviseurs.

Op effectieve en efficiënte wijze bezoek je (potentiële) accounts, je geeft aansprekende presentaties en je bent aanwezig op relevante beurzen, symposia e.

 • d.In nauwe samenwerking met jouw collega’s legt je hierbij een extra accent op het in de markt zetten van draadloze systemen voor comfort & beveiliging evohome van Honeywell genaamd, het eerste volledig en geïntegreerde draadloze en betaalbare woningautomatiseringssysteem;
 • dit conform het strategisch plan van de divisie.Daarnaast richt je je op een voor Honeywell nieuw te ontwikkelen ventilatiemarkt en verkoop je de zogeheten trade-

  producten aan nieuwe en bestaande klanten. Customer satisfaction en winstgevende groei van de Honeywell-business vormen hierbij de leidraad.

  Je maakt deel uit van een succesvol verkoopteam en rapporteert aan de salesleader .

  De functie-eisen / jouw profiel

  Om deze uitdagende functie succesvol te kunnen vervullen beschikt u over :

 • Een MTS- of HTS vooropleiding
 • 3 a 5 jaar ervaring in een buitendienst verkoopfunctie in een voor deze functie relevante branche.
 • Je bent een echte entrepreneur die resultaat en oplossingsgericht werkt.
 • Een klantennetwerk in de bouwkolom vormt een pre.
 • Enthousiasme, flexibiliteit en betrouwbaarheid en je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden.
 • Voor wat betreft dit laatste : je hebt met name het vermogen om nieuwe accounts te werven, waarbij je daarnaast de relatie met bestaande accounts op een professionele wijze blijft onderhouden.

  INCLUDES

 • Continued Professional Development
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier