Productiemedewerker
Unique
Arnemuiden, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Heb jij ervaring met productiewerk, ben je een echte aanpakker en houd je van afwisseling in je werk? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wij zijn een mooi bedrijf gevestigd in Arnemuiden, actief in de garnalenhandel en zijn wij op zoek naar een fulltime productiemedewerker.

Het is een gezellig familiebedrijf waar je samen met je collega's zorgt dat alle bestellingen gereed staan om naar de klanten te gaan.

De klanten zijn voornamelijk horeca ondernemers.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit :

Het netjes houden van het terrein, het inpakken / verpakken van garnalen etc.

Past deze omschrijving bij jou? Solliciteer dan direct en wie weet kun je deze week al beginnen!

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons start in de productie dan start je werkdag om 07 : 00 uur in de ochtend, wij werken door tot 17 : 00 uur en houden tussen de middag meestal 2 uur pauze.

Zo heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld thuis te gaan eten of even iets voor jezelf te doen. Een werkweek is 37,5 uur, over alle uren die je meer werkt ontvang je 130% salaris.

De lijnen bij ons zijn kort. Je hoort snel nadat je op gesprek bent geweest of je mag starten.

Salaris zal liggen tussen de € 10,90 en € 13,00 bruto per uur en je ontvangt reiskosten. Er is de mogelijkheid om veel over te werken dus dan kan je een mooi maandsalaris opbouwen.

Natuurlijk krijg je 25 vakantiedagen en heb je de keuze uit wekelijkse of vierwekelijkse verloning. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid dat je een vast contract krijgt en dat is ook onze intentie.

We zijn op zoek naar een team wat sterk staat. De eerste periode zal je via Unique aan de slag gaan.

Vaardigheden

Wij maken gebruik van een innovatief systeem om al het werk gedaan te krijgen. Het is daarom prettig als je goed Nederlands kun lezen en schrijven.

Tevens is de communicatie op de werkvloer in het Nederlands. Bij ons werken mensen met een no-nonsense mentaliteit wat ook bij onze branche hoort.

Er is tijd voor een grapje tijdens het werk en er heerst een leuke sfeer onderling maar er wordt natuurlijk ook hard gewerkt.

Wij zijn een familiebedrijf en zijn op zoek naar iemand die zich voor langere tijd aan onze organisatie wilt binden. Dus als je verwacht na een half jaar weer weg te gaan dan zoeken we liever nog even verder.

Daarnaast ben je natuurlijk fulltime beschikbaar en ben je in het bezit van vervoer om naar Arnemuiden te komen. Tot slot ben je op de zaterdag beschikbaar en tijdens de kerstperiode (dat is namelijk onze drukste tijd).

Over de werkgever

Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de handel van garnalen. Het is een gezond bedrijf met korte lijnen en een informele werksfeer.

Je komt terecht in een jong en dynamisch team. 1 á 2 keer per jaar organiseren ze een personeelsfeest.

Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Middelburg en goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Vlissingen of Goes.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier