docent nask / mens en techniek
Carmel
Hengelo, NL
5 dagen geleden
 • Referentienummer : 4027
 • Ingangsdatum : 19-10-2020
 • Contracttype : Tijdelijk ter vervanging wegens ziekte
 • Omvang : 0,6 fte - 0,6 fte
 • Dienstverband : Parttime
 • Graad : 2e graads
 • Salaris : Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.
 • Ben jij een enthousiaste en flexibele docent nask / mens en techniek? Werk je graag samen? En heb jij affiniteit met vmbo en havo / vwo leerlingen?

  Wellicht ben jij de collega die we zoeken!

  Jouw verantwoordelijkheden :

  Je geeft lessen nask / mens en techniek, aan leerlingen van 12 tot 14 jaar in het vmbo en de onderbouw havo / vwo. Je zet de leerlingen aan tot leren en denken en weet ze echt te prikkelen voor je vak.

  Je doet dit door uitdagende werkvormen en moderne ICT middelen te gebruiken en je richt je lessen activerend en betekenisvol in.

  Je bent een betrokken docent die graag samenwerkt met collega's en meewerkt aan onderwijsontwikkeling. Je bent een ontwikkelaar die graag met een team van collega's met diverse achtergronden samenwerkt om het vak door te ontwikkelen binnen het Twents Carmel College (TCC).

  Jouw profiel :

  Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor de vakken natuur- en scheikunde en / of techniek. Jij kan de leerlingen mee nemen in de liefde voor het vak.

  Bovendien ben je een echte teamspeler die openstaat voor feedback en deze ook kan geven.

  Jouw werkplek :

  Je bent werkzaam op de locatie Lyceumstraat. Wij werken op dit moment aan het mogelijk maken van meer maatwerk voor leerlingen, waarbij autonomie van de leerling, flexibiliteit in het rooster en de coachende rol van de docent onderdelen zijn.

  De omgang met leerlingen is prettig en dat maakt dat mensen met plezier bij ons werken. Het Twents Carmel College verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs : praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo met leerwegondersteunend onderwijs, havo en vwo (atheneum en gymnasium).

  Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers.

  Ons aanbod :

  Het betreft een parttime baan van 0,6 fte tijdelijk, waarschijnlijk tot einde schooljaar 20-21. Bij deze baan hoort een passende beloning.

  Conform de CAO-VO ontvang je een salaris van maximaal € 4.301,- per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

  Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier