Basiskok
Luba
Leiden, NL
6 uur geleden
source : Joof.nl

Over de functie Voor een bedrijf zoeken wij dezezomer in de regio Leiden een gediplomeerd kok die het leuk vindt ommaaltijden te bereiden in een zorginstelling.

De maaltijden wordenklaargemaakt door jou. Uiteraard word je van tevoren ingewerkt.Naast uitgifte van de maaltijden bestaat het werk uit snijden vangroenten, afwassen en lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Je gaatwerken bij een ouderenorganisatie in de regio Leiden. Ze biedenzorg aan kwetsbare mensen, die niet meer zelfstandig thuis kunnenwonen.

Liefdevolle, persoonlijke en hoogwaardige zorg staan vooropbinnen deze organisatie. Ze hebben diverse locaties, en je komt tewerken op drie van de acht locaties.

Je wordt ingewerkt voor jegaat beginnen en daarna wordt veel zelfstandigheid van je verwacht.Functie eisen Gediplomeerd kok of bezig met koksopleiding.

Kennisvan en ervaring met de hygiënecode HACCP. Zelfstandig kunnenwerken. Iemand bent die klantgericht, creatief en representatiefis.

Je bent flexibel inzetbaar tijdens vakanties en ziekte vancollega's. Wat wij bieden Een functie op oproepbasis. Uitzicht opoproep ook na de zomerperiode.

De CAO Verpleeg- enVerzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing. Het salaris isgebaseerd op FWG functiegroep 35 maximaal € 2.

668,93 bruto permaand bij een 36-urige werkweek. Hoe je solliciteert Snel. Albinnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulieringevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

Zoweet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in debuurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier