Voorman groenvoorziening
Abiant
Spijk, NL
1 dag geleden

Over de functie

Jouw passie voor groen combineren met een leidinggevende rol, dat is wat jij wil! Wij zijn op zoek naar een voorman groenvoorziening bij een sociaal bedrijf in de omgeving van Delfzijl waar jij jouw team in je enthousiasme meeneemt.

Als voorman groenvoorziening stap jij dagelijks in de werkbus om naar de werklocatie te gaan, deze kan dagelijks verschillen.

Eenmaal aangekomen op locatie zorg je voor de dagelijkse aansturing van je team en zorg je dat je het team gemotiveerd aan het werk blijft, zodat iedereen plezier heeft in het werk.

Je stuurt hierbij ook kandidaten aan waarbij sprake kan zijn van een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit onderhoudswerkzaamheden in de groenvoorziening, zoals het schoffelen van beplantingsvakken, het snoeien van bomen en struiken en het werken met machines zoals een bladblazer, een bosmaaier en een kettingzaag.

Natuurlijk houdt je gedurende de dag rekening met de planning en het correct uitvoeren van de werkzaamheden.

Functie-eisen

Jij past goed binnen de organisatie wanneer jij beschikt over leidinggevende capaciteiten. Dit vul jij aan met :

 • een mbo-4 diploma richting groen, of relevante werkervaring
 • ervaring als leidinggevende in de groenvoorziening
 • een VCA-certificaat (of je bent bereid deze te halen via Abiant)
 • een rijbewijs B en bij voorkeur rijbewijs BE
 • Over het bedrijf

  Jouw nieuwe werkgever is een middelgroot groenvoorzieningsbedrijf dat al tientallen jaren actief is in de regio. Zij werken voor zowel bedrijven als voor de overheid en particulieren.

  Het bedrijf biedt klanten een volledige dienstverlening, bestaande uit : ontwikkeling, aanleg en onderhoud van cultuur- en civieltechnische werken en groenvoorzieningsprojecten.

  Gezien haar maatschappelijke betrokkenheid zal jouw functie ook bestaan uit het aansturen van een ploeg met kandidaten die wat verder van de arbeidsmarkt staan.

  Wat wij bieden

  Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd bij een groenvoorzieningsbedrijf waar jij je leidinggevende capaciteiten én kennis van het groen met elkaar kunt combineren.

  Daarnaast bieden we jou :

 • loon conform cao tussen de € 13,- en € 17,- bruto per uur, conform cao en afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
 • reiskostenvergoeding
 • de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen
 • Is deze functie 'voorman groenvoorziening' jou op het lijf geschreven?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier