(Leerbaan) Junior projectmedewerker met deeltijd HBO
Infra Relatiedagen
Hardenberg, Overijssel, NL
3 dagen geleden

Jouw profiel

Ben je bijna klaar met je MBO opleiding Middenkaderfunctionaris Infra, de opleiding Watermanagement (BOL 4) of een vergelijkbare opleiding?

En twijfel je of je wilt gaan doorstuderen voor een HBO diploma of toch liever aan het werk wilt? Goed nieuws : het kan ook allebei! Bij StadLandWater Management en Advies hoef je namelijk niet te kiezen.

Je kunt bij ons aan de slag als junior projectmedewerker in combinatie met een deeltijdopleiding HBO Civiele Techniek aan de Hogeschool Arnhem / Nijmegen (HAN) of een deeltijdopleiding HBO Land- en Watermanagement aan de Hogeschool Van Hall Larenstein.

Hierbij werk je vier dagen per week bij ons op kantoor en ga je één dag per week naar school. StadLandWater zorgt daarbij jaarlijks voor een bijdrage aan je collegegeld.

Ons bedrijf

StadLandWater is een innovatief en allround management en adviesbureau met vestigingen in Goor, Lichtenvoorde en Apeldoorn.

Wij werken op een ambitieuze en doelgerichte manier aan versteviging van onze positie in de markt. Wij beheersen het volledige proces als het gaat om de (her)inrichting van de openbare ruimte en het beheer ervan.

Van advies en ontwerp tot engineering, van aanbesteding tot en met de uitvoeringsbegeleiding. Opdrachtgevers schakelen ons in voor zowel traditionele als innovatieve projecten.

Zo houden we ons bezig met het oplossen van waterproblematiek als gevolg van klimaatverandering en het oplossen van het energievraagstuk door de ontwikkeling van zonneparken.

Daarnaast staan wij bekend om onze kennis op het gebied van geïntegreerde contracten, gebiedsontwikkeling, mechanische riolering en rioolrenovaties.

Ons hechte team bestaat uit 17 enthousiaste collega’s. Mensen met verschillende achtergronden qua opleiding en werkervaring.

Van junior projectmedewerker tot zeer ervaren projectmanager. Van allrounder tot specialist. Op dit moment hebben we behoefte aan uitbreiding van onze capaciteit op het gebied van advies, ontwerp, werkvoorbereiding en uitvoeringsbegeleiding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier