Shovelmachinist Magazijn
Abeos Uitzendbureau
Lochem, NL
1 dag geleden

Over de functie

Je komt te werken in het meststoffenmagazijn. De werkzaamheden zijn erg afwisselend; rijden met shovel en heftruck, zakgoedlijn bedienen, eventueel computerwerkzaamheden (SAP) en alle voorkomende andere werkzaamheden.

Functie eisen

Je bent ervaren in het besturen van grote machines, je bent in het bezit van een shovelcertificaat of bereid deze te halen.

Je bezit een gezonde dosis boerenverstand, waardoor je in staat bent efficiënt met je tijd om te gaan. Je bent flexibel en bereid om flink door te werken.

Bij voorkeur heb je een agrarische achtergrond.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevende internationale voerleverancier in de agrarische sector.

Wat wij bieden

Een fulltime baan per direct tot (vooralsnog) half september. Een fijne werkplek met een klein team met ervaren collega's en een goede werksfeer.

Wij bieden een goede beloning volgens de CAO Graanbewerkende- en verwerkende bedrijven.

Over Abeos

Abeos is een grote arbeidsbemiddelaar in de Agri- en Foodsector. Door onze jarenlange ervaring weten wij de juiste match te maken tussen bedrijven en medewerkers.

De mensen die bij Abeos werken zijn aanpakkers, resultaatgericht en betrokken. Graag nodigen we je uit om ons team te komen versterken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier