Service Monteur aandrijftechniek 50/50
LMH Engineering
Zwijndrecht, NL
4 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Service Monteur (Inclusief Werkbus van de zaak ook privégebruik!) (regio Rotterdam)

Wat ga je doen?

Voor een grote klant in de aandrijftechniek van mij ben ik op zoek naar een Service Monteur. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeleveranciers van de industrie door Nederland en België.

Zij leveren maatwerkoplossingen op technisch gebied, hierdoor zijn jouw werkzaamheden ook erg breed. Voorbeelden van jouw werkzaamheden zullen zijn : op locatie bij de klant los je storingen op, voer je reparaties uit en lever je onderhoud (elektrisch zowel als mechanisch).

Je werkt bijvoorbeeld veel met hoge drukpompen, meetpompen, interne meetapparatuur (kalibreren) en plunjepompen. Een groot deel van de opdrachten zullen nieuwbouwprojecten zijn.

Jij bent een echte technische allrounder (de functie zal voor 50% buiten service verlenen en 50% bij ons op de zaak zijn).

Heb jij 2 rechterhanden, ben jij klaar om te verdienen, in je eigen werkbus te stappen om onze klanten de service op maat te bieden die zij nodig hebben? Dan wacht ik op jou!

Wat wordt jou geboden?

 • Salaris tot 3600
 • 25 vakantiedagen & pensioen
 • Servicebus van de zaak die ook voor privegebruik gebruikt mag worden
 • Waardering voor jouw inzet, input en groeimogelijkheden
 • Een leuk en gedreven team bij een financieel gezonde en groeiende organisatie!
 • Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Je hebt ervaring als Service Monteur en in de aandrijftechniek
 • MBO Mechatronica / Elektrotechniek
 • Je hebt ervaring met pompen (hoge druk, meet, plunje)
 • Het is een pré als je ervaring hebt met het kalibreren van meetapparatuur
 • Je vind communiceren met de klant leuk en weet met jouw technische kennis de klant tevreden te stellen!
 • Waar ga je werken?

  Je komt te werken voor een zéér klantgericht bedrijf waar alle medewerkers de ruimte krijgen om het maximale voor de klant te betekenen en het maximale uit jezelf te halen.

  Het bedrijf kent een platte structuur met korte communicatielijnen, dit zorgt voor een prettige (transparante) werksfeer! Omdat het bedrijf voor grote klanten en in diverse sectoren actief is, is jouw baan en functie afwisselend en wordt je voortdurend uitgedaagd! Wij dagen jou uit om te beginnen!

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop 'solliciteer' om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Arda via 010 7542727 of arda.

  disveld lmhengineering.com of stuur haar een berichtje op LinkedIn, expert op het gebied van electrical engineering & jobs!

  Arbeidsvoorwaarden

  €2400 - €3600 per maand

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier