Medewerker Service & Veiligheid Heinenoord
Transdev
Heinenoord
2 dagen geleden

Medewerker Service & Veiligheid Heinenoord

Beschik jij over een mensgerichte aanpak? Ben jij de zichtbare gastheer of -vrouw waar chauffeurs en reizigers zich veilig bij voelen?

Dan hebben wij de uitdaging voor jou!

Wat ga je doen

Het BOA-team verzorgt het menselijk toezicht, de controle en handhaving binnen het openbaar vervoer. In deze rol is het o.

a. belangrijk dat je weet wat er in de maatschappij leeft, je niet bang uitgevallen bent dat je zorgt voor een consequente en uniforme uitvoering van je taken.

Door herkenbaar aanwezig te zijn bevorder je het veiligheidsgevoel van de directe werkomgeving.

Als medewerker Service & Veiligheid spreek je mensen aan op hun gedrag, houding en de reisregels wanneer dit nodig is. Je weet dit over te brengen als een echte gastheer / vrouw.

Je houdt toezicht op de haltes en voertuigen conform het handhavingsbeleid. Binnen de vervoersgebieden van Connexxion controleer je ook de vervoersbewijzen van passagiers en ben je tevens bevoegd om een proces-verbaal uit te schrijven.

In deze functie werk je nauw samen met collegae en politie tijdens incidenten en weet je hierin de-escalerend te handelen.

Verder verzorg je de administratie van jouw eigen inzet, hierbij behorende aanhoudingen en aangiften.

Wat breng je mee

Als medewerker service & veiligheid beschik je over goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als verbaal. Je hebt een goede lichamelijke conditie en bent zowel fysiek als mentaal weerbaar in verband met mogelijke agressie.

Je bent besluitvaardig, integer, servicegericht en beschikt over inlevingsvermogen.

Verder vragen wij :

 • Minimaal een MBO diploma;
 • Een BOA OV diploma of bereidheid om deze te halen;
 • Een rijbewijs D met code95 aantekening of bereid deze te halen;
 • Inzicht in relevante wet- en regelgeving;
 • De mogelijkheid om een Verklaring omtrent het Gedrag te kunnen overleggen.
 • De werkzaamheden vinden plaats in het vervoersgebied Hoeksche Waard Goeree Overflakkee en delen van Zeeland. Hiervoor vragen wij ook om flexibiliteit om in het gehele vervoersgebied werkzaam te zijn.

  Wat bieden wij

  Ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel op inhoud als persoonlijk vlak. Verder ga je werken in een open en prettige werksfeer waarbij je ruimte en vrijheid krijgt om zelf invulling te geven aan deze functie.

  Verder bieden wij :

 • Een salaris tussen de €2.219, 83 en €3.219,73 bruto per maand op basis van 40 uur per week conform CAO OV schaal 5 en bij het behalen van RTGB loonschaal 6 conform CAO OV, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 1,5% + €400,- bruto per jaar;
 • 23 tot 29 vakantiedagen, afhankelijk van leeftijd
 • 17 of 26 ATV dagen, afhankelijk van leeftijd;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Telefoon van de zaak.
 • Wie zijn wij

  Transdev Nederland geeft mensen de vrijheid om te reizen. Als toonaangevend mobiliteitsbedrijf zijn we actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis.

  We leveren innovatieve mobiliteitsoplossingen voor personenvervoer en dragen met onze duurzame voertuigen en initiatieven bij aan de energietransitie in ons land.

  Bij alles wat we doen staan onze reizigers en medewerkers centraal. Transdev Nederland heeft 8.000 medewerkers en vervoert dagelijks zo’n 500.000 mensen.

  Als onderdeel van een grote internationale organisatie van 82.000 medewerkers in 20 verschillende landen, profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring.

  Als koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteit zijn we bovendien voortdurend op zoek naar talent en de nieuwste technieken en partners.

  Zo kunnen we als organisatie blijven innoveren en onze ambities realiseren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier