Technisch Projectcoördinator
Trinamics
Capelle aan den IJssel, Zuid Holland, NL
1 dag geleden
source : Monsterboard

Technisch Project coördinator Organiseren / begeleiden / meedenken / troubleshooting Organisatie Deze organisatie denkt in totaaloplossingen binnen de techniek .

Zij hebben een breed scala aan technische uitdagende projecten. De projecten worden compleet verzorgd voor diverse grote spelers binnen de techniek.

Hierbij denkend aan opdrachtgevers binnen de Maritiem & Industrie . Maar ze doen ook zeer grote projecten voor de Olie & Gas & andere sectoren .

Ook is onze opdrachtgever marktleider op het gebied van aandrijf - en afdichtingstechniek. Tevens denken zij mee in het up graden van jouw kennisniveau en bied en diverse cursussen en trainingen aan via e- learning .

 • Functie omschrijving Binnen de functie van Project c oördinator ben je verantwoordelijk voor de volgende taken : V anuit technische expertise begeleiding bieden voor de grote (project)or ders;
 • Het leveren van maatwerk volgens de klant specifieke eisen van de opdrachtgevers; Zorgen dat de product en te n allen tijde te voldoe n aan de vastg estelde normen en specificaties;
 • D e interne aansturing van de uitvoering van het project, en borg staan voor de be nodigde kwaliteit; N auw e samen werking met de verschillende ve rkoopafdelingen en engineering;
 • Z org en voor de benodigde specificaties voor de uitvoering van de projecten door de w erkplaats ; Het leveren van technische input i n de uitvoeringsfase ;
 • Het ma ken van de projectplanning en het bewak en van de follow up ; De benodigde materialen met de juiste specificaties dienen tijdig besteld te worden en geleverd te worden.

 • Functie eisen Je hebt een technische MBO / HBO opleiding, bij voorkeur richting Werktuigbouw kunde of Elektrotechniek ; Je hebt reeds 1 tot 3 jaar werkervaring opgedaan binnen een technische omgeving;
 • Je hebt affiniteit met de producten en bij voorkeur ervaring opgeda an met vergelijkbare projecten; Je bent enthousiast, proac tief en communicatief vaardig;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlands als Engels taal; Het is een pré is als je reeds ervaring hebt met het SAP systeem.

  Aanbod Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers?

  Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

  Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier