Vrijwilligerscoördinator
Zorgenwelzijnplein
Den Haag
4 dagen geleden

Over deze vacature

Jij zorgt ervoor dat we op de kaart staan bij vrijwilligers en weet ze te vinden en te binden. Is dit een uitdaging die bij je past, dan maken we graag kennis met je.

Functieomschrijving

Wat ga je doen als vrijwilligerscoördinator?Je zorgt ervoor dat er een goed gevulde pool met vrijwilligers is voor de locaties Royal / Royal Rustique en Maison Gaspard de Coligny.

Je bent bezig met de werving, plaatsing van vrijwilligers en je onderhoud alle contacten met de vrijwilligers. Kortom je bent het aanspreekpunt als het om vrijwilligers gaat.

Ook onderhoud je contact met relevante organisaties in de wijk en andere belangrijke stakeholders zoals bijvoorbeeld de gemeente Den Haag.

Met de collega’s van de zorgafdelingen en de activiteitenbegeleiders overleg je wat de wensen en mogelijkheden zijn voor wat betreft inzet en begeleiding van de vrijwilligers.

Zo nodig adviseer en ondersteun je bij deze begeleiding. Je onderzoekt mogelijkheden om het netwerk van de bewoners (bv.

mantelzorgers) bij de organisatie te betrekken. Uiteraard adviseer je de gebiedsmanager ten aanzien van het vrijwilligersbeleid voor jouw locaties.

Je zorgt voor een zorgvuldige administratie, ook financieel, en doet voorstellen voor de begroting. Waar ga je werken?Huize Royal met de ernaast gelegen herenhuizen van Royal Rustique is een kleinschalig woonzorgcentrum met aanleun- en inleunappartementen en twee kleinschalig wonen herenhuizen voor 12 bewoners.

Er wonen mensen die lichte zorg nodig hebben, maar ook bewoners met dementie. Maison Gaspard de Coligny is een kleine woonvoorziening voor ouderen.

Het huis is sfeervol ingericht met een serre en een mooie tuin en is gelegen in de wijk Benoordenhout. Er zijn appartementen in het verzorgingshuis en zorggarantiewoningen.

Ook bieden we de mogelijkheid tot tijdelijk verblijf. Belangrijk uitgangspunt bij de zorgverlening op al onze locaties is eigen verantwoording, regie en zelfredzaamheid en keuzevrijheid van onze bewoners.

Daarbij willen we aansluiten bij de persoonlijke levensstijl van onze bewoners en daarbij oog hebben wat voor hen belangrijk is.

Past dit bij jou?

 • Je hebt een relevant mbo-diploma niveau 4
 • Je hebt aantoonbare ervaring als vrijwilligerscoördinator
 • Je hebt affiniteit met ouderenzorg
 • Je kunt projectmatig werken
 • Je mondeling en schriftelijke vaardigheden zijn uitstekend
 • Je bent representatief, legt snel contact en bent in staat om anderen enthousiast te maken
 • Je informeert anderen goed en kunt duidelijke afspraken maken
 • Wij bieden

 • Salaris in FWG 45 cao VVT maximaal €3.264,29 bruto per maand bij een 36-urige werkweek
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand
 • Persoonlijk scholings- en / of ontwikkelingsplan
 • Saffier heeft een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert
 • Kortingen op uitjes, activiteiten, sauna en sportabonnement
 • Fietsplan en kortingen op laptop en verzekeringen
 • Meer info

  Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Angelique Weijl, teammanager cliëntzorg. Zij is bereikbaar via 070-4162100.

  Solliciteren

  We nodigen je van harte uit om te solliciteren via het sollicitatieformulier. Je kunt tot uiterlijk 2 november aanstaande reageren.

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Jan de Roode, recruiter via 06-57512181 (ma, di, do, vrij).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier