Helpende Plus thuiszorg 8-15 uur (avond- en weekenddiensten)
AxionContinu
Thuiszorg Utrecht Stad, NL
6 dagen geleden

Werk jij als Helpende (Plus) in de thuiszorg in Utrecht / Leidsche Rijn, dan vind je in deze vacature de ideale combinatie van zelfstandig werken en de steun van een team waar je op terug kunt vallen.

De hele dag op jezelf aangewezen zijn? Dat is bij ons zeker niet het geval. Het is bij AxionContinu werken aan een goede sfeer en wat voor elkaar over hebben.

In onze teams streven wij ernaar het mogelijk te maken werk en privé goed te kunnen combineren. We denken graag met jou mee over het aantal werkuren per week, de werkdagen en diensten.

Zo ben je bijvoorbeeld bij ons niet verplicht 'gebroken diensten' te werken. We hebben ruimte voor een contract van 8-15 uur (avond- en weekenddiensten).

Hierbij zijn zowel flexibele als vaste contracten mogeliijk. Ben je Helpende Plus en ook zoek naar een baan voor doordeweekse dagen? Klik dan hier.

Wil je eerst een dag vrijblijvend meelopen? Stuur jouw CV in via de sollicitatiebutton en vermeld dit bij de opmerkingen.

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen.

We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Klik hier voor een kaart met de locatie.

Jouw functie

Je maakt deel uit van een hecht team dat zich met vakmanschap, aandacht en plezier inzet om de beste zorg te kunnen leveren.

Je begeleidt cliënten en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg in hun vertrouwde omgeving. Hierbij zet je de cliënt centraal en houd je rekening met zijn of haar wensen en gewoonten.

Je kunt goed met mensen omgaan en je in hen verplaatsen. Je werkt volgens de richtlijnen, die per cliënt kunnen verschillen.

Je zorgt voor een juiste overdracht aan jouw collega's, zowel schriftelijk als mondeling.

Wat breng je mee?

Op de eerste plaats moet je invoelen wat er bij cliënten leeft. Bovendien ga je voor kwaliteit. Je bent in staat zelfstandig te werken en kunt goed omgaan met collega's, cliënten (met al hun verschillen) en hun familieleden.

Jij :

 • hebt een ROC-diploma Helpende Zorg en Welzijn met ADL, eventueel aangevuld met deelcertificaten 301 en 302. (Als Helpende niveau 2 kun je niet reageren, klik dan hier voor een passende vacature).
 • hebt affiniteit met ouderenzorg
 • bij voorkeur recente werkervaring in de thuiszorg
 • kunt goed zelfstandig werken
 • Wij bieden

  Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om te solliciteren voor de interne BBL-opleiding tot Verzorgende IG. Wij bieden jou :

 • Een tijdelijk contract met zicht op een vast dienstverband
 • FWG schaal 30
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en IZZ Zorgverzkering
 • Een reiskostenvergoeding vanaf een bepaalde reisafstand
 • Waardering voor jou oo meerdere momenten in het jaar, denk aan een teamuitje of Attentie op de Dag van de Verpleging
 • Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd (kosten worden vergoed). Ook zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier