Commercieel Projectmanager Maastricht
Antea Group
Maastricht, NL
19 uur geleden

Solliciteer direct! Werkgebied : Contracten Regio : Limburg Locatie : Maastricht

Antea Group zoekt een commercieel Projectmanager voor de vestiging in Maastricht. Je bent een netwerker, een ondernemer en een vernieuwer.

Je zet jouw passie voor het ingenieursvak, leidinggevende kwaliteiten en commercieel talent in om mooie projecten in de wacht te slepen voor Antea Group en deze te realiseren voor onze klanten.

Als bagage neem je leiderschapskwaliteiten mee; het gevoel om teams aan te sturen, te enthousiasmeren en te laten excelleren.

Daarnaast kun je leunen op een relevant klantennetwerk in de (semi)publieke en / of private markt.

De uitdaging

Op onze vestiging in Maastricht werken circa 20 mensen van onze businesslijn aan projecten die zich kenmerken door een grote integraliteit zodat een constructieve samenwerking met andere afdelingen en externe partijen cruciaal is.

Jij staat garant voor het binnenhalen van mooie opdrachten en het bewaken van de voortgang van de projecten, maar je signaleert ook knelpunten en komt daarmee samen met je team tot goede en praktische oplossingen.

Kwaliteit leveren is hierbij vanzelfsprekend en hiermee komt het innovatieve en klantgerichte karakter van ons bureau goed van pas.

In de projecten hangt de Projectmanager boven de materie en delegeert de inhoudelijke werkzaamheden grotendeels naar projectleiders en de adviseurs.

Naast een commercieel projectmanagement rol ben je tevens, voor de standplaats Maastricht, zowel intern als extern het gezicht en aanspreekpunt voor Antea Group.

Wat vragen we van jou?

 • Een afgeronde HBO- / WO opleiding, bij voorkeur Civiele Techniek, Technische Bedrijfskunde, Technische Bestuurskunde of Management;
 • ten minste 5 jaar relevante werkervaring als Projectmanager of Commercieel Manager;
 • je hebt affiniteit met de ingenieursbranche en bent breed georiënteerd;
 • ondernemersgeest en creativiteit : je weet marktsignalen om te zetten in concrete opdrachten;
 • netwerkkwaliteiten : je legt makkelijk contacten op bestuurlijk- en beleidsniveau;
 • je hebt gevoel en aandacht voor de zaken die leven bij de medewerkers en coördineert de werkzaamheden;
 • je denkt in organisatorische belangen en weet de vestiging Maastricht te verbinden met de andere standplaatsen.
 • Mocht je nu niet voldoen aan de gevraagde (zwaargewicht) eisen, maar je hebt wel de ambitie om een dergelijke functie te gaan vervullen, dan verzoeken wij je alsnog te reageren.

  Bij Antea Group bieden wij de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen.

  Werken bij Antea Group

  Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk.

  Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur.

  We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier