Marketingmanager
Twente
Enschede, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Schrijf jij graag pakkende artikelen, whitepapersen blogs en weet daarnaast hoe je social media tackelt? Wil jij jeeigen content analyseren en optimaliseren om de impact ervan tevergroten?

12Build zoekt een Content Marketeer. Functieomschrijving Je deelt die toffe content via onze socialmediakanalen en de website Je zoekt nieuwe kanalen, testadvertenties en stuurt bij Je werkt vanuit een contentstrategie aaneen goed plan Je werkt nauw samen met je directe collega’s enexterne bureaus Je teksten zorgen voor leadgeneratie in Europa Jemaakt interessante content voor klanten en partners Enwaarschijnlijk komt er nog veel meer bij kijken.

Afhankelijk vanjouw eigen input en ideeën en die van de mensen op kantoor. Ookkijken wij wat jij leuk vindt om te doen en wat bij jou past.

 • Functievereisten Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en een paarjaar ervaring Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal foutloos,zowel mondeling als schriftelijk;
 • Deutsch wäre schön En ja, een prozijn met nerf guns geeft je al snel bonuspunten De vrijheid en deuitdagingen in deze nieuwe job zijn legio.

  We zoeken hiervoor eensprankelende persoonlijkheid met een passie voor krachtige teksten.Aanbod Een moderne werkplek waar je alle middelen en tools krijgtom je werk als een pro uit te voeren Een toffe relaxruimte met pooltafels, tafeltennis en FIFA Werken in een bedrijfscultuur waaropenheid en transparantie ook echt op nummer 1 staan Geregeld leukeuitjes, teamdagen, lezingen en workshops 12Build is aangesloten bijCompassion om armoede onder kinderen tegen te gaan.

  Je wordtgekoppeld aan een sponsorkind uit de Dominicaanse Republiek. Eenwerkplek waar creativiteit, out-of-the-box denken zeer gewaardeerdwordt en je ook echt direct iets met je ideeën kunt gaan doen Geentorenhoge hiërarchische lagen.

  Gewoon een platte organisatie metkorte lijntjes, wel zo makkelijk Een super gaaf onboarding proces.Weet jij het raadsel van the magic sword’ op te lossen?

  Bedrijfsprofiel 12Build 12Build is het offerteplatform voor deBouw. Duizenden bouwbedrijven in heel Europa gebruiken ons platformom de beste match te vinden, offertes aan te vragen, documenten teuploaden en onderling te sharen.

  Inmiddels verloopt zo’n 70% vanalle matches in de Nederlandse bouwwereld via 12Build. Onszelf opde borst kloppen? Nergens voor nodig! Maar innovatief ensnelgroeiend zijn we wél.

  Tegenwoordig zijn we met meer dan 50collega’s, verdeeld over 2 kantoren. Sinds 2007 zijn we 5producten, 12 jaar en 6 verhuizingen verder.

  Onze groeiambitieszijn fors. Dat kan ook niet anders als je hét offerteplatform voorde Europese bouw wilt zijn. Klik op de solliciteerbutton voor eenbaan bij 12build in Twente! Meer vacatures in Twente vind jeop

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier