ANIOS
Pro Persona
Nijmegen, NL
5 dagen geleden

Binnen Pro Persona hebben wij altijd artsenfuncties voor jou open staan. Bij ons kun je ervaring op doen met diverse doelgroepen en binnen verschillende organisatie onderdelen.

Er is vast wel een plek bij jou in de buurt en één die aansluit bij jouw ambities. Bij ons groei je als arts door op de werkvloer samen met collega’s ervaring op te doen, maar ook door het onderwijs dat wij al onze ANIOS-en bieden.

Een betere basis om jezelf verder door te ontwikkelen als specialist of huisarts is er niet! Wil je jezelf verder ontwikkelen binnen de psychiatrie dan hebben wij hier opleidingsplekken voor.

Voor ons team ouderen in Nijmegen zoeken wij een collega arts voor de periode van medio april tot medio augustus 2022. Hierna kijken we met elkaar naar de mogelijkheden elders binnen Pro Persona, die aansluiten bij jouw ontwikkelwensen.

Wat ga je doen?

Als arts binnen Pro Persona verleen je medisch psychiatrische zorg. Je vergroot dus niet alleen je medische kennis, maar breidt ook je kennis uit over psychiatrische ziektebeelden.

Je werkt altijd onder begeleiding van een medisch specialist, die de eindverantwoordelijkheid heeft. Het werk als arts binnen onze ambulante afdeling voor ouderen is heel divers.

Wat betekent dit concreet voor jouw werkzaamheden :

 • Je voert intakegesprekken;
 • Je verricht somatisch onderzoek en diagnostiek;
 • Je stelt (medicamenteuze) behandelplannen op en draagt zorg voor de uitvoering van het behandelplan;
 • Je verrichten zelfstandig consulten;
 • Je zoekt de samenwerking zowel intern als extern op met onze partners;
 • Je zorgt voor een geordende administratie.
 • Je werkt nooit alleen! Je werkt nauw samen met de regiebehandelaren binnen het team, zoals de psychiater, klinisch psycholoog, GZ-psycholoog en / of verpleegkundig specialist.

  Daarnaast bestaan de teams uit diverse professionals.

  Na een inwerkperiode zal je verder afwisseling en uitdaging ervaren in het meedraaien van diensten volgens het 7x24uurs rooster.

  Dit doe je samen met de andere AIOS-sen en ANIOS-sen, als voorwacht voor de crisisdienst.

  Waar ga je werken?

  Je komt te werken binnen onze kliniek Maria Mackenzie. Wij beschikken over 30 bedden voor ouderen. Er is sprake van een grote groep cliënten die gestabiliseerd is, maar een frequent contact nodig houdt.

  Naast onze kliniek omvat de afdeling ouderen in Nijmegen ambulante zorg, Intensieve Home Treatment (IHT) en acute deeltijdbehandeling.

  Wij behandelen patiënten met ouderenproblematiek conform het zorgprogramma ouderen. Er wordt intensief samen gewerkt met andere afdelingen en organisaties om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behandeling van de cliënt.

  Onze focus ligt op het tijdig op- en afschalen van zorg, waarbij een intensieve samenwerking tussen alle betrokken disciplines de norm is.

  De afdeling is volop in beweging, niet in de laatste plaats door het steeds veranderende veld om ons heen.

  Wij zijn onderdeel van Pro Persona, een organisatie voor basis en specialistische geestelijke gezondheidszorg in Gelderland, met meer dan 3.

  000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis.

  Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

  Wat vragen we van jou?

  Het belangrijkst is dat je jouw opleiding tot basisarts afgerond hebt en BIG geregistreerd bent. Daarnaast beschik je over een AGB-code.

  Als collega’s vinden wij het belangrijk dat je hart op de juiste plek zit en dat je openstaat om samen met en van elkaar te leren.

  Wij zijn op zoek naar iemand met een positieve en pro-actieve houding en die weet hoe het is om door te zetten. Je bent in staat een band met de cliënt op te bouwen.

  Als persoon ben je integer, besluitvaardig en koersvast. Je kunt overstijgend denken en beschikt over heldere schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.

  Wij bieden jou

  Als professional wil jij je altijd ontwikkelen om mensen écht vooruit te helpen. Wij willen dat jij lekker in je vel zit en energie krijgt van wat je doet. Hiervoor bieden wij :

 • Relevante werkervaring en een mooie kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater;
 • Een salaris conform CAO GGZ in FWG 65, maximaal €5.553,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een dienstverband van 24-28 uur voor de periode medio april tot medio augustus 2022. Daarna kijken we verder met je naar de mogelijkheden binnen Pro Persona;
 • Een vakantie-uitkering van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris;
 • 166 vakantie-uren per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Naast de vakantie-uren : jaarlijks 35 verlofuren bij een fulltime dienstverband in de vorm van een levensfasebudget. Deze uren kunnen worden gespaard of opgenomen;
 • Interne scholing specifiek voor de ANIOS;
 • Toegang tot onze GGZ-E-learning academie, waarin diverse cursussen tot jouw beschikking zijn;
 • Intervisie en supervisie;
 • Intern ervaring opdoen met diverse doelgroepen;
 • Mogelijkheid tot loopbaancoaching;
 • Afspraken voor bijzondere diensten en onkostenvergoedingen voor onder andere reiskosten, woon-werk en zakelijke dienstreizen, studiekosten en beroepskosten;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA); hiermee kun je de (aanschaf)kosten fiscaal verruilen voor bijvoorbeeld, sportabonnement, reiskosten woon-werkverkeer, studie of opleiding, ICT-middelen, fiets en vakbonscontributie.
 • En een prettige en collegiale werkomgeving waarin wij onze medewerkers stimuleren om zich te ontplooien en de samenwerking met collega's en collega-instellingen op te zoeken.

  Wij gaan graag met onze medewerkers in dialoog en staan open voor ideeën en feedback.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier