(senior) Consultant Tax Compliance
Personato
Budel, NL
3 dagen geleden

Kom werken bij ons!

Wil jij een volgende stap zetten als Expat specialist binnen een groeiende organisatie? Een adviesorganisatie voor expat vraagstukken is op zoek naar een (Senior) Consultant Tax Compliance.

Omschrijving

Voor deze adviesorganisatie voor expat vraagstukken zijn wij op zoek naar een (Senior) Consultant Tax Compliance met 1 tot 5 jaar ervaring binnen de expatpraktijk.

In deze functie zal je mede verantwoordelijk zijn voor de fiscale expat services aan cliënten en inhoudelijk de fiscale praktijk gaan uitbouwen.

Naast het contact met de interne organisatie, zal je tevens de contacten met buitenlandse fiscale partners moeten managen.

In jouw vorige werk heb jij ervaring opgedaan in de Expatpraktijk en ken jij de A1 verklaring en 30% regeling natuurlijk van buiten, daarnaast heb je ook ervaring met het houden van tax meetings.

Je zult in sterk teamverband werkzaam zijn waarbij je samenwerkt met ervaren HRM’ers, juristen en natuurlijk je fiscale collega’s.

In totaal werk je samen met 18 fiscalisten die allemaal net als jij vakidioot zijn.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier