Controller (32 of 36 uur)
Ikea
Duiven
2 dagen geleden

Candidate profile Dutch WIE JE BENT Candidate Profile Werk je graag met cijfers en vind je het leuk om analyses uit te voeren?

Kun je deze informatie zo vertalen dat het begrijpelijk is voor je collega’s? Werk jij goed samen met verschillende mensen en ben je gedreven / doelgericht? Lees dan snel verder!

IKEA Duiven is vanaf 1 september een VAPS store (Value Added Participation Share). Binnen dit concept hebben we meer vrijheid om nieuwe, creatieve acties in te zetten om onze Sales doelen te verhogen en ons nettoresultaat te verbeteren.

We zijn op zoek naar iemand die een flinke dosis ervaring mee kan nemen, goed in staat is kansen te ontdekken in de Profit & Loss en deze kansen pro-actief gaat delen met zijn team en collega’s.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden :

 • Je bent in het bezit van een relevante HBO-diploma of meerdere jaren ervaring binnen dit vakgebied.
 • Je hebt analytisch en cijfermatig inzicht, affiniteit met werken met computersystemen, bedreven in Excel en je bent in staat om analyses op te leveren en problemen te signaleren;
 • Je legt gemakkelijk contact met collega’s om jouw ideeën, conclusies en bevindingen te delen;
 • Je houdt van een uitdaging en kan makkelijk schakelen tussen verschillende niveaus van communicatie;
 • Je houdt van werken in een hectische en constant veranderende omgeving;
 • Je bent zelfstandig, proactief en kan je collega’s en je team hier in meenemen Key responsibilities (title) Dutch WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN Key responsibilities (text) Als controller ondersteun je de effectieve beslissingen in de store.
 • Je zult dit doen door het aanleveren van accurate, relevante en gebruiksvriendelijke business informatie. Je analyseert business informatie en identificeert business mogelijkheden.

  Je bent een actieve partner in initiatieven voor bedrijfsontwikkeling als het gaat om ureninzet en kostenbeheersing. Daarnaast heb je een grote rol in het jaarlijkse budgetteringsproces, zowel in voorbereiding en opstellen van de documenten als het sparren met Business Navigator en MT.

  Ook in de financiële maandafsluiting heb je een grote rol.

  Je dag zou er zo kunnen uitzien : je komt binnen en controleert de resultaten van het afgelopen weekend. Je draait weekrapportages die door de diverse business partners gebruikt kunnen worden om de business aan te sturen.

  Je hebt een afspraak met één van de Team Managers die samen met jou zijn business case wil bekijken; kunnen we op de keukenafdeling meer omzet genereren als we meer uren inzetten.

  Na de afspraak ga je de facturen die binnen zijn gekomen controleren en goedkeuren, hiervoor pleeg je diverse telefoontjes intern, maar ook extern om meer informatie te krijgen of andere afspraken te maken.

  Zo houd jij controle op de geldstromen van de unit. Dan sluit je de dag af met het klaarzetten van formulieren die gebruikt kunnen worden om die week op te volgen hoe het met ureninzet en omzet gaat.

  Team vision and mission (title) Dutch ONS TEAM BINNEN IKEA Team vision and mission (text) Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur.

  Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

  Bij IKEA Duiven werken 450 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren.

  Met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is dit de organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen Local section (title) WAT VERDER BELANGRIJK IS Local section (text) Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.

  a. het volgende van ons verwachten :

 • Een leuk team met enthousiaste collega’s;
 • Een bruto maandsalaris tussen de 2400 en 2700 euro op basis van 36 uur.
 • Daarnaast nog leuke extra’s als een dertiende maand en personeelskorting.
 • Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden;
 • Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder Deel wat meer op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen :

 • Waar ben je het meest trots op als je terugkijkt op je loopbaan tot nu toe?
 • Waarom denk jij dat je goed in de rol van controller past?
 • Op welk gebied zou jij je nog verder willen ontwikkelen?
 • Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Wij kijken uit naar je sollicitatie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier