Medewerker Retourcontrole - Eemshaven
Collé Rental & Sales
Eemshaven
17 uur geleden

Medewerker Retourcontrole - Eemshaven

Collé Rental & Sales is ruim 120 jaar dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor : bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park.

De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt ruim 550 medewerkers.

De bedrijfscultuur is te omschrijven als : no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren.

Wat ga je doen als Medewerker Retourcontrole?

In deze rol ga je zelfstandig aan de slag om de inspectie van geretourneerde machines te verzorgen. Hierbij heb je oog voor vele details, herken je gebreken en beschadigingen, controleer je keuringsdatums en bepaal je welke vervolgacties nodig zijn om machines weer verhuurklaar te maken.

Daar waar nodig verricht je eventuele kleine reparaties.

Jouw profiel

 • MBO werk- en denkniveau, verkregen door een technische opleiding.
 • Enige kennis van hydrauliek, electro en dieselmotoren.
 • Probleemoplossend en analytisch vermogen, servicegericht en accuraat.
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel, zelfstandig en tevens een teamplayer.
 • Bij voorkeur het bezit van certificaat VCA basis, hoogwerker, verreiker en heftruck / reachtruck of minimaal de bereidheid deze certificaten te behalen;
 • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal. Geschikte kandidaten die de Engelse en / of Duitse taal beheersen en welke bereid zijn de Nederlandse taal te leren nodigen wij ook uit te solliciteren.
 • Wat bieden wij?

  Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO en prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.

  a. collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier