GZ-Psycholoog – Justitiële inrichting
LEKZ
Leeuwarden
2 dagen geleden

GZ-Psycholoog, daar zijn wij naar op zoek! Voor een justitiële inrichting in de regio Leeuwarden. Het gaat om een functie voor minimaal 24 uur per week.

Mocht er wensen zijn voor een fulltime dienstverband, is dat ook mogelijk. Er is ieder geval een sterke voorkeur voor werken op woensdag en vrijdagen.

Als GZ-Psycholoog, kan je op veel plaatsen terecht. Eén van die plaatsen kent de omschrijving waar vrijheid stopt, en weer kan beginnen.

Een Justitiële Inrichting. Hier werk je aan het verbeteren van het algemene detentieklimaat. Jij geeft richting én inhoud aan de geestelijke gezondheidszorg binnen de inrichting.

Ook Justitiële instellingen hebben een zorgplicht voor alle gedetineerden.

De twee belangrijkste punten in je werk zijn diagnostiek. Wat is er precies aan de hand. En de indicatiestelling. Wat is de beste behandeling?

Je voert de regie bij die behandelplannen en zo nodig, psychologische interventies. Je consulteert, begeleidt eventuele nazorg en voert overleg met het zorgteam.

Functie eisen GZ-Psycholoog :

 • Je hebt je studie als GZ-Psycholoog afgerond;
 • Je bent als zodanig ingeschreven in het BIG-register;
 • Jij hebt relevante werkervaring.
 • Arbeidsvoorwaarden :

 • Een baan als GZ Psycholoog- Justitiële inrichting voor minimaal 24 uur per week;
 • Afhankelijk van het aantal jaren werkervaring, is het maximum salaris van de schaal € 5.450,- bruto per maand op voltijdse basis (36 uur);
 • Je kunt bij deze organisatie je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen;
 • Een dertiende maand;
 • Een vaste aanstelling;
 • Kortom een uitdagende setting, meer coördinerend dan dat je zelf behandelingen uitvoert.
 • Waarom via LEKZ?

  LEkker werKen in de Zorg. Geen uitzendbureau, maar een werving en selectiebureau voor vaste banen in de zorg. LEKZ staat voor een persoonlijke aanpak.

  Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past.

  Die persoonlijke interesse, maakt LEKZ tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier