Assistent veldwerker
Luba Uitzendbureau Noordwijk
Noordwijk Zh, Zuid-Holland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wij zijn op zoek naar kandidaten die graag in de buitenlucht werken en een vaste baan met doorgroeimogelijkheden ambiëren.

Wat ga je precies doen? Je start 's ochtends om 06.45 uur op het hoofdkantoor te Noordwijk ZH. Na het inladen van de werkbus rijd je samen met een collega naar de klussen die je die dag gaat oppakken.

Dit kan overal in Nederland zijn, maar voornamelijk in Noord -en Zuid Holland. Eenmaal aangekomen op de klus, assisteer jij je collega met grondboringen voor diverse doeleinden.

Deze boorwerkzaamheden worden handmatig verricht. Doordat jij fysiek sterk bent gaat dit jou gemakkelijk af. Om 15.45 uur zit de dag er weer op.

Het leuke aan deze baan is dat jij je eigen ontwikkeling in de hand hebt. Door het behalen van bepaalde protocollen / certificaten doe je meer kennis van het vak op.

En hoe meer kennis en behaalde protocollen / certificaten, hoe hoger het salaris ook wordt. Daarnaast kun je op den duur wellicht doorgroeien naar een kantoorfunctie!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier