Medewerker Sales Binnendienst
Suez
Amsterdam
2 dagen geleden

WIJ ZOEKEN EEN Medewerker Sales Binnendienst Type contract Regular / Permanent Locatie

Aziëhavenweg 18

Amsterdam, NORTH HOLLAND, 1046 BK

Netherlands Vacaturenummer req12139

Twintig tevreden klanten op een dag? Daar draai jij je hand niet voor om. Samen met collega’s en klanten werk je aan de uitdagingen van een groeiende wereld.

Door van afval nieuwe producten te maken, hoeven we geen nieuwe grondstoffen uit de aarde te halen. Sluit jij je aan bij onze grondstoffenrevolutie? We zoeken een :

Medewerkers Sales Binnendienst

32 - 40 uur per week, Amsterdam)

Wat doe je?

Jij zorgt voor tevreden klanten. Of het nu gaat om een bedrijf dat advies wil over het scheiden van afval. Of een school die vraagt of de container extra geleegd kan worden na het schoolfeest.

Vaak ben jij het eerste aanspreekpunt. Je belt, mailt en skypet met klanten. Jij slaat bruggen tussen de klant en onze accountmanager.

Tussen de planning en de buitendienst. Tussen een vraag en een opdracht.

Je wacht niet alleen af tot de telefoon gaat. Je belt klanten ook zelf op. Zijn ze tevreden over onze dienstverlening? Een aantal kleine klanten beheer je zelf.

Je vindt het een uitdaging om klanten mee te nemen in onze grondstoffenrevolutie : afval is waardevol. De grotere klanten pak je samen op met een accountmanager binnen jullie rayon.

Daarvoor maak jij calculaties, stelt offertes en rapporten op en verwerkt alles in ons CRM-systeem.

Je werkt niet alleen. Samen met je collega’s van Sales Binnendienst beginnen jullie op maandag met een weekstart. Jullie bepalen de planning van de week en wie wat doet.

Maar je bent ook niet te beroerd om collega’s uit de brand te helpen als dat nodig is. Daarom neem je op dinsdag een aantal telefoontjes over van een collega, terwijl je op donderdag meedenkt met een offerte voor een grote klant.

Het mooiste moment van de week : de klacht die jij wist om te buigen tot een vernieuwd contract.

Wat neem je mee?

De spin in het web en de havik met overzicht. Dit betekent dat je met veel dingen tegelijk bezig kunt zijn en tóch het overzicht behoudt.

Daarnaast heb je als medewerker Sales Binnendienst een neus voor kansen : hoe zorg je voor tevreden klanten? Daarvoor wissel je creativiteit af met zorgvuldigheid.

Aan de ene kant bedenk je slimme oplossingen. Aan de andere verwerk je die zorgvuldig in onze administratie.

 • Je hebt een opleiding op minimaal MBO-niveau.
 • Je bent goed met taal en woorden : van een enthousiast gesprek tot een foutloze mail.
 • Je bent klantvriendelijk en servicegericht.
 • Je bent stressbestendig.
 • Je werkt graag samen.
 • Je kunt zelf prioriteiten stellen.
 • Wat bieden we jou?

  Veel kansen en werken in een enthousiast en gemotiveerd team. Daarnaast :

 • Het salaris : € 2400,-
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het bedrijfsfitnessplan en een persoonlijke keuze budget (voor bijvoorbeeld opleiding of extra vakantiedagen)
 • Een goede start : een inwerkprogramma op diverse afdelingen, zodat je precies weet wat we doen.
 • Kansen om je te ontwikkelen, bijvoorbeeld tot salesmedewerker buitendienst of accountmanager.
 • Opleidingsmogelijkheden bij onze Sales Academy.
 • Over ons

  In Nederland gooien we elke minuut meer dan 16.000 kilo afval weg. Daarin zit voor SUEZ de uitdaging. Want van afval kunnen we grondstoffen maken voor nieuwe producten.

  Plastic kan een buggy worden, koffiedik de kaft van een notitieboekje. Het succes van onze grondstoffenrevolutie begint met het goed scheiden van afval.

  Hoe beter het afval gescheiden is, hoe beter we het kunnen verwerken tot de basis van een nieuw product. Op die manier hoeven we geen schaarse grondstoffen uit de aarde te halen.

  In Nederland haalt SUEZ afval op bij 530.000 huishoudens en 80.000 bedrijven en instellingen. Dat doen we vanuit meer dan 40 locaties, zodat we altijd dichtbij onze klanten zijn.

  Je werkt op onze locatie in Amsterdam. Hier is veel bedrijvigheid : van vrachtwagens die laden en lossen tot afval dat wordt bewerkt.

  Kortom : in het hart van ons werk. Omdat ons kantoor op het industrieterrein zit, is het handig om met eigen vervoer te komen.

  Jouw team bestaat uit 20 personen met wie je gezellig en informeel contact hebt.

  Meer weten over de vacature medewerker Sales Binnendienst?

  Bel of mail Sandra van den Ancker (HR Manager). Zij is bereikbaar op 06-15939901 of via sandra.vandenancker suez.com.

  Sluit jij je aan bij de grondstoffenrevolutie? Solliciteer uiterlijk 19 juli 2019!

  Dat is de sluitingsdatum van deze vacature. Binnen twee weken ontvang je een reactie. De eerste gesprekken zijn vervolgens in week 31 en 32.

  Een persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest zijn een onderdeel van de selectieprocedure.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier