Verzorgende- Houten
Vitras / Sante Partners
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Een glimlach van mijn cliënt, de blijdschap die ik ervaar vanuit de cliënt, als ik weer langskomt" Dat is de reden voor Ria, Verzorgingshulp B, om dit mooie beroep te mogen uitoefenen.

Op latere leeftijd besloot zij een switch te maken naar de zorg en daar heeft zij geen dag spijt van. Bij Vitras (Santé Partners) heeft zij de kans gekregen om zich om te scholen en daar is zij hen dankbaar voor. Verzorgende

Jij als Verzorgende...

 • begint 's ochtends al om 07 : 00-07 : 30 uur. Sommige cliënten gaan naar de dagopvang en moeten dus worden gewassen, aangekleed en gedoucht.
 • Maar dat maakt jou niet uit, want jij bent een ochtendmens. Sommige cliënten begeleid jij met het aandoen van steunkousen.

  Zelfredzaamheid is belangrijk, hierdoor kunnen ouderen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Jij reikt jouw hulp aan, maar cliënten doen het zelf.

  Verzorgingshulp B is een solistische functie. Af en toe zie je collega's, onderweg naar cliënten of bij een teambijeenkomst.

  Zelfstandig werken vind jij prettig. Mocht jij ergens niet uitkomen, dan weet jij jouw collega's te vinden. Je komt bij cliënten thuis, hierdoor bouw je een band op met hen.

  Ze vertrouwen jou en waarderen je en jij waardeert hen en dat voel je. Dat maakt jouw dag compleet. Bij sommige cliënten reik jij medicijnen aan, bij andere cliënten ben je een luisterend oor.

  Jij zorgt ervoor dat de cliënt de aandacht krijgt die hij / zij verdient. Je haalt cliënten uit bed haalt en brengt hen 's avonds naar bed.

  Dit betekent dat jij de ochtenden en avonden werkt. Uiteraard niet elke dag, maar er zit wel eens een dag tussen. Dit vind jij prettig, hierdoor ben jij de middag vrij en kun jij jouw kinderen eventueel uit school halen of gewoon genieten van een vrije middag.

  Wie ben jij?

 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg.
 • Je hebt een diploma Verzorgingshulp B (niveau 2) of een vergelijkbare opleiding.
 • Jij vindt het een uitdaging om zelfstandig bij cliënten thuis te werken. Dit vind jij juist leuk en daarom kies jij bewust voor dit beroep.
 • Je bent warm en echt een mensen-mens.
 • Je bent collegiaal, behulpzaam en flexibel.
 • Wat wij bieden

  Als Verzorgende verdien je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, minimaal €1747,66 en maximaal €2468,58 bruto per maand (FWG 30) bij een 36-urige werkweek.

  Informatie

  Voor meer informatie neem gerust contact op met Recruiter Tessa Walschots (06-82512924). Neem ik niet direct op? Stuur mij een WhatsApp bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier