Huishoudelijk Medewerker Thuiszorg - oproep
ZorgSpectrum
nieuwegein, NL
9 uur geleden

Wat ga je doen

In deze baan maak je schoon bij onze cliënten thuis in Houten of Nieuwegein. Je komt daar natuurlijk om huishoudelijk werk te doen, maar je hebt eigenlijk een grotere rol dan alleen dat.

Omdat je bij mensen thuis komt, leer je ook de cliënten kennen als mens. Natuurlijk wil je het werk op tijd af krijgen, maar we vragen je ook om oprecht contact met de cliënt te maken.

Al is het voor een praatje, een grapje hier en daar of het zijn van een luisterend oor. Gelukkig is alles wat je ziet en hoort tijdens je werk veilig bij jou.

Je werk is erg belangrijk voor de leefwereld van een cliënt. Je komt langs bij één van de kwetsbaarste doelgroepen van ons land, dus snap je als geen ander hoe belangrijk goede hygiëne is.

Wat krijg je?

Een oproepcontract (met uitzicht op vaste uren).

Hoeveel je precies krijgt, hangt natuurlijk af van je werkervaring, maar daar komen we wel uit. Je kunt rekening houden met een salaris tussen de € 1.

743,40 en € 2.179,22 (cao VVT, HbH schaal) op basis van 36 uur, dat komt neer op € 11,14 en € 13,92 per uur. Je krijgt ook nog eens een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Voor elke dag die je werkt krijg je een fietsvergoeding van € 1,18.

Wat vragen we?

Je werkt bij mensen thuis. Dit is een belangrijke en verantwoordelijke taak. Daarom zoeken we iemand die ervaring heeft met zware huishoudelijke taken en ouderenzorg in de thuissituatie.

Verder ben je hygiënisch en ordelijk en spreek je goed Nederlands.

Mocht je het nodig hebben, we hebben een fietsplan waar je gebruik van kan maken.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Lydia van Esch op telefoonnummer 06-30008277 of mail naar l.vanesch zorgspectrum.nl. Tot gauw!

 • Bij aanname vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier