Specialist Ouderengeneeskunde
Zorgenwelzijnplein
Den Haag
6 dagen geleden

Over deze vacature

Als SO heb je de keuze uit veel verschillende werkgevers. We geven je daarom liever een beeld van onze organisatie, de medische vakgroep en de cultuur.

Als het je aanspreekt, dan ontmoeten we je natuurlijk graag!

Functieomschrijving

Jouw werkomgeving Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je de expert op het gebied van kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

Bij ons krijg je de ruimte om zelf te bouwen. Je komt dan ook niet in een gespreid bedje terecht, maar krijgt de kans om je eigen werkplek vorm te geven.

We hebben veel specifieke doelgroepen en de mogelijkheid tot het volgen van een kaderopleiding wordt gestimuleerd. Je werkt over meerdere locaties in Den Haag en ziet het belang van multidisciplinaire samenwerking.

Anneke van Strien, Specialist Ouderengeneeskunde : Er is een goed contact met de raad van bestuur en het lukt steeds beter om onze positie in de organisatie te versterken.

Ook worden we hierin gesteund door de manager Behandeldienst. Tevens gaat de samenwerking met VS en PA steeds meer vorm krijgen.

De cultuur is informeel, we tutoyeren elkaar. Tenslotte vinden we het belangrijk dat je als arts en persoon verder kijkt dan alleen de ziekte.

Je hebt immers ook oog voor de gevolgen van gezondheidsproblemen van de cliënt voor zijn of haar dagelijkse leven en dat van de omgeving.

Profiel

 • Je bent Specialist Ouderengeneeskunde
 • Je hebt zin om te bouwen in een organisatie die verder professionaliseert
 • Ook SO’s met belangstelling voor transmurale samenwerking kunnen zeker solliciteren.

  Ons aanbod

 • Direct een vast contract
 • Salaris in FWG 75 cao VVT tot max. € 7.890,99 bruto per maand op basis van 36 uur per week
 • Werkuren en werkdagen in overleg
 • Beperkte ANW-diensten vanwege samenwerking met GeriCall
 • Mogelijkheid voor wetenschappelijk onderzoek en op termijn een promotie traject
 • Mogelijkheid tot het begeleiden van studenten
 • Mogelijkheid tot het volgen van een kaderopleiding
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals kortingen op uitjes, activiteiten en sportabonnement
 • Wie zijn wij?

  De medische vakgroep bestaat uit een enthousiaste groep Specialisten Ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten en een physician assistant.

  Tot de Behandeldienst behoren tevens fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, een dans- en bewegingstherapeut, (gezondheidszorg)psychologen en maatschappelijk werkers.

  Deze professionals werken verspreid over 10 verschillende locaties en afdelingen en werken nauw samen met de zorgteams. Naast onze aanmelding bij Top Care op het gebied van GRZ en Korsakov, werken we ook aan de ontwikkeling van een expertisecentrum voor transmurale dementiezorg.

  Meer informatie

  Wil je meer informatie of wil je vrijblijvend meelopen? Neem contact op met Raymond Bours, manager Behandeldienst via 06-51467610.

  Solliciteren

  Je kunt ook contact met Jan de Roode (recruiter) opnemen : 06-5751218. Bepaal zelf via welk kanaal je wilt reageren : een e-mail naar recruitment saffiergroep.

  nl of het online vacatureformulier. Je kunt ook met WhatsApp je interesse kenbaar maken. Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier