Ontwikkelmanager Wonen
Heembouw
Roelofarendsveen
3 dagen geleden

Hou je van creëren? Is een tevreden klant jouw ultieme doel? Heb je de drive om -samen met jouw team van specialisten- elke commerciële kans te benutten?

Mogelijk ben jij de ontwikkelmanager die we zoeken!

Dit ga je doen

Je gaat woningbouwprojecten initiëren en ontwikkelen voor met name de woningcorporaties en mogelijk ook beleggers. Samen met je team van planontwikkelaar, kostendeskundige, architect, en marketeer ben je bezig om de best passende en hiermee winnende aanbieding voor je klant te komen.

Dit kan zowel een opgave zijn voor sloop en nieuwbouw van een locatie, alsmede het verduurzamen of renoveren van de bestaande woningvoorraad van de woningcorporatie.

Ontwikkelingen in de bouwsector volg je op de voet, bij wetwijzigingen zoals de verhuurdersheffing ken je de consequenties voor je klant en zit je hier dan ook snel om over de gevolgen te praten.

Je zorgt dat Heembouw altijd zichtbaar is voor je belangrijkste bestaande en potentiele opdrachtgevers, hiervoor bezoek je ze regelmatig en ben je oprecht geïnteresseerd in de ontwikkelingen welke hen bezig houden.

Je signaleert een eventuele opgave en geeft hier op de juiste manier opvolging op. Je overlegt met het hoofd van het team initiatief en ontwikkeling’ waarin je actief bent.

Samen met je collega’s uit dit team bedenk je concepten die aansluiten bij de marktontwikkelingen en de beste oplossing vormen voor die specifieke klantvraag.

Samen bepaal je de commerciële strategie om Heembouw Klantgroep Wonen verder op de kaart te zetten.

Wie ben jij?

Je bent dol op commercie en ’s-morgens begin je het liefst met het bezoeken of nabellen van een aantal nieuwe en bestaande relaties.

Je bent creatief en probleemoplossend, elk project is voor jouw uniek en daarom ga je met durf en een scherp oog te werk.

Je snapt de maatschappelijk vraagstukken waar corporaties met te maken hebben en kan je inleven in het spanningsveld van prijs en kwaliteit dat in deze sector een belangrijke rol speelt.

Zo weet je de allerbeste oplossing voor je klant boven te krijgen. Omdat je klant steeds hogere eisen aan je stelt en de concurrentie ook aan tafel zit, heb jij de winnaarsmentaliteit.

Je legt jezelf automatisch de hoogste eisen op, die zelfs de verwachting van je klant gaan overtreffen. Gelukkig kan je bouwen op het beste team.

Doordat je communicatief sterk bent en goed kan presenteren weet je het feilloos over te brengen op je klant. Hierdoor weet je zeker dat jij degene bent die het project binnenhaalt.

Om bij elk project positieve verwondering op te roepen bij de klant, heb je het volgende in huis :

 • HBO of WO werk en denkniveau.
 • Commercieel, resultaatgericht, creatief, een samenwerker met empathisch vermogen en analytisch sterk.
 • Je toont een proactieve houding en zoekt de verbinding met collega’s en adviseurs om het project te doen slagen.
 • Ervaring als ontwikkelmanager, tendermanager of commercieel manager in een bouw gerelateerde omgeving bij voorkeur bij een woningcorporatie.
 • Kennis van contractvormen en onderliggende kostenopzet om tot een intentie overeenkomst met een opdrachtgever te komen.
 • Wij bieden

  Onze drive is een plek te creëren waar jij graag wil zijn. Zoals voor jou de klantwens centraal staat, zo staat voor ons jouw wens centraal.

  Waar wil je naartoe met je carrière en hoe bereiken we dat? Als één van de leukste werkgevers van Nederland en één van de meest financieel gezonde familie-bouwbedrijven hebben we het volgende voor je geregeld :

 • Een goed salaris inclusief standaard tantième.
 • Een leaseauto waarbij we elektrisch rijden (financieel) stimuleren.
 • Laptop, mobiele telefoon, enz.
 • Maar liefst 40 vrije dagen! Daarvan kun je er 20 zelf invullen qua planning (dit geldt bij een fulltime werkweek).
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een warm bad bij binnenkomst; een uitgebreid introductieprogramma van twee maanden, waarin je de hele organisatie ziet en leert kennen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier