Stagiair(e) Recruitment
Tempo-Team
GRONINGEN, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wij zijn voor onze vestiging en inhouse locatie in Groningen op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) vanaf februari 2020.

Een stageperiode bij Tempo-Team kan jou veel brengen. Zo ontwikkel je je communicatieve vaardigheden door contacten met flexwerkers en klant.

Je maakt kennis met de dynamiek van de uitzendbranche, leert veel nieuwe mensen kennen en werkt in een enthousiast team om werkzoekenden aan een (tijdelijke) baan te helpen.

Je leert onder andere hoe je vacatureteksten moet schrijven, kandidaten werft via social media en hoe je CV's moet beoordelen.

Je benadert flexwerkers telefonisch, voert intakegesprekken, en neemt deel aan speedmeets.

Ook denk je mee over HRM gerelateerde zaken zoals contractbesprekingen en ben je aanwezig bij teamvergaderingen.

Het is mogelijk om een opdracht uit te voeren voor Tempo-Team die aansluit op je studie.

Je ontvangt van Tempo-Team :

 • Stagevergoeding van € 350,00 per maand;
 • Vaste stagebegeleider op de vestiging;
 • Degelijke inwerkperiode; tijdens je stage volg je diverse e-learnings en halverwege de stageperiode is er een centrale stagedag met o.
 • a. leuke, leerzame workshops.

  Je werkt in een team met enthousiaste en ondernemende professionals en een gezellige, informele en collegiale sfeer. Je leert veel omdat je meedraait als een volwaardige collega.

  Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan snel met een uitgebreide motivatie en CV! Vragen? Bel ons op 038-4261978 of stuur een appje naar : 06-12087130.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier