Constructeur
LMH Engineering
Soest, NL
2 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Constructeur

Wat ga je doen Project Engineer?

Als project engineer binnen deze kleine, unieke organisatie ben je verantwoordelijk voor zowel het beheren van uiteenlopende projecten, alsmede het zelf uitvoeren van teken- en rekenwerkzaamheden.

Jij bent verkocht aan de techniek en bent kundig met 3D software, maar vindt het tevens uitdagend aanspreekpunt voor onze nationale en internationale klanten te zijn.

Jij schakelt eenvoudig tussen hoofd- en bijzaken, houdt goed zicht op je agenda en zorgt voor maximale kwaliteit! Zo zijn wij in staat een compleet project op de juiste wijze te plannen en binnen budget te leveren.

Het team waarin je komt te werken is klein, technisch zeer vaardig en vormt het "hart van de organisatie". Verantwoordelijk voor project werkzaamheden zoals ontwerp, inkoop, planning, oplevering en budgetbewaking.

Wat wordt jou geboden?

 • Een marktconform salaris (ergens tussen de €3450 - €5100) en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid
 • Interne doorgroeimogelijkheden o.b.v. jouw ambities en successen!
 • Opleidings- en trainingprogramma's
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Een diploma in Engineering (werktuigbouwkunde / procestechniek)
 • Je kan overweg met P&ID's & werktuigbouwkundige tekeningen (3D Inventor)
 • Communicatief vaardig in Nederlands & Engels
 • Geldig rijbewijs B!
 • Waar ga je werken?

  Dit gerenommeerde bedrijf bestaat al ruim 40 jaar en levert klantspecifieke proces-apparatuur. Gebruikt in de industrie, maritieme branche en olie / gas.

  Het terugwinnen van energie, het meewerken aan alternatieve opwekkingsmethodes, het vervoeren ervan etc. horen hierbij.

  Jouw werk zal elke dag varieren. Je schakelt met klanten, collega's, interne afdelingen. Op de vrijdag drinken wij wanneer even mogelijk een borreltje om de week goed af te sluiten, want de goede uitvoering van projecten staat bij ons op nummer 1! Ben jij resultaat gericht?

  Vindt jij de procesindustrie interessant, heb je affiniteit met energie en / of schepen? Dan is dit leuke team keihard op zoek naar jou!

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via 020-7570000 of david.meijer lmhengineering.com.

  Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je iemand voor wie deze vacature op zijn lijf geschreven is? Deel deze vacature en maak hem of haar heel blij met deze kans!

  Arbeidsvoorwaarden

  €3000 - €5000 per maand

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier