Installatiemonteur W-installaties
Van der Pas Installatie & Airconditioning
Uden, Netherlands
3 dagen geleden

Vakgerichte opleiding Van der Pas Installatie & Airconditioning Uden 32 - 40 uur

Als ervaren installatiemonteur ga jij je bij Van der Pas Installatie & Airconditioning bezighouden met het installeren van diverse soorten installaties (zowel nieuwbouw als verbouw) binnen de luxe woningbouw en de zakelijke sector.

Op deze vaak kleinschalige projecten in de regio ben je het 1e aanspreekpunt en je hebt veel contact met opdrachtgevers.

We denken hierbij aan een enthousiaste en gedreven monteur met een brede ervaring in het vakgebied. Maar ook installatiemonteurs met iets minder ervaring die zich binnen het vakgebied verder willen ontwikkelen zijn van harte welkom.

Ben je zzp-er en wil je weer graag in loondienst treden? Wil je 4 dagen gaan werken? Ook dat is bij van der Pas Installatie & Airconditioning allemaal bespreekbaar.

We zijn benieuwd naar je reactie!

Werken bij van der Pas Installatie & Airconditioning is werken bij een heel betrokken en informeel bedrijf met een uitstekende naam en veel vaste opdrachtgevers.

Men biedt mooie uitdagende projecten binnen een organisatie met korte lijnen en flexibele werktijden. Vervoer, kleding, gereedschappen, veiligheidsmiddelen en aanvullende opleidingen / cursussen worden geregeld en uiteraard krijg je een prima salaris en een mooi pakket arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier