Bezorger
Bezorgdekrant.nl
Bennebroek, Bennebroek, Nederland
5 dagen geleden
source : Joblift

Bezorger Bijbaan BennebroekKranten bezorgen : de ideale bijbaan! Als bezorger van de krant heb je vele voordelen : het is goed te combineren met school, ideaal als tweede baan, je houdt genoeg vrije tijd over voor sport en andere hobby s, het houdt je fit, en je verdient lekker!Hoe ziet je ochtend eruit : S ochtends vroeg fiets je naar het depot in Bennebroek.

Daar verzamelen alle bezorgers zich en haal je je kranten op. Je bezorgt meerdere dagbladen o.a. De Telegraaf, De Volkskrant en een regionaal dagblad.

Op het depot ontvang je jouw looplijst van de dag. Hierop vind je de adressen van de abonnees in jouw bezorggebied. Liever gebruik maken van de BezorgApp?

Je logt gewoon in via je telefoon en vindt hier jouw looproute inclusief Google Maps!Vanaf het depot stap je weer op je fiets en bezorg je de abonnees het nieuws van de dag! Voor de abonnees ben jij dus eigenlijk het belangrijkste begin van hun dag.

 • Dat geeft toch wel een goed gevoel, dus ook jouw dag begint goed.Wat bieden wij : 10,20 voor een uurswijk Mogelijkheid om meerdere wijken te bezorgen Doorgroeimogelijkheden Een gratis regenpak Toegang tot de BezorgApp;
 • een app speciaal voor bezorgers Een gratis krant naar keuze Toegang tot een bezorgersplatform met leuke (win)acties! Mogelijkheid per direct te beginnenWat verwachten wij : Maandag t / m vrijdag bezorg je de krant voor 07 : 00 uur s ochtends Zaterdag bezorg je de krant voor 08 : 00 uur s ochtends Je bent minimaal 15 jaarDirect aan de slag?

  Leuk! We ontvangen graag je gegevens. Je stuurt deze in door op de knop Solliciteer direct te klikken.Na je aanmelding neemt de depothouder Bennebroek contact met je op.

  Of meld je aan via WhatsApp : 06-83245586Geen vereisten

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier