Security Engineer, Gouda
Centric
Gouda, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als Security Engineer houd je je bezig met de implementatie van beveiligingsproducten en -maatregelen. Ook beheer je endpoint beveiligingssoftware, logging, SIEM en vulnerability scan software.

Je ondersteunt, adviseert, beschrijft en onderhoudt technische security baselines en guidelines, werkt aan informatiebeveiligingsincidenten en voert audits uit.

Verder bouw je mee aan een threat intelligence platform. Als je op zoekt bent naar een omgeving die volop in beweging en ontwikkeling is, met diverse en gevarieerde klantenkring, dan bieden wij je de mogelijkheid.

Je onderhoudt actief contact met beheerdersgroepen, Architecten, Software Ontwikkelaar en Procesmanagers. Daarnaast draag je kennis over aan collega's en klanten door het geven van presentaties en het opstellen van adviezen.

Als beheerder van een groot aantal bestanden met persoonsgegevens, waaronder ook die van veel lokale overheden, heeft Centric ook op het gebied van het hanteren van privacygevoelige gegevens zorg te dragen voor een optimale inrichting van heet Information Security huishouding.

Ook compliance speelt een steeds grotere rol. Hierbij kun je denken aan ISO27001 , DigiD en ISAE3402. In toenemende mate is wet-

en regelgeving, op nationaal en EU niveau, een belangrijk aspect waarmee rekening wordt gehouden in de dienstverlening. Dit alles heeft uiteraard haar weerslag op de inrichting en het onderhoud van de Information Security huishouding van Centric.

Aansluitend op je bestaande security certificeringen en opleidingen, zal samen met jou een opleidingsplan worden opgesteld om je verder te kunnen ontwikkelen.

Als Security Engineer wordt je ondersteund door een Security Architect en Information Security Office rs. Je gaat vooral aan de slag op onze locatie in Gouda, maar we verwachten ook dat je soms op onze vestigingen in Zoetermeer, Son en Hoogeveen werkt.

Het komt ook wel eens voor dat je werkzaam bent op locatie bij onze klanten.

Functie-eisen :

 • Minimaal hbo opgeleid
 • Je bent bekend met hedendaagse bedreigingen op en rond IT-gebied
 • Ervaring met implementatietrajecten en beheer van securityproducten (SIEM, logging en vulnerability scanner)
 • Goede beheersing met de Nederlands e en Engels e taal in woord en geschrift
 • 0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier