Verkoopmedewerker
VILA
LELYSTAD, Flevoland, Nederland
56 minuuten geleden
source : FashionJobs

VILA in Batavia Stad Fashion Club zoekt per direct : Verkoopmedewerkster (weekend)Wij zijn een bijzondere winkel binnen Batavia Stad Fashion outlet, met o.

a. de merken VILA en OBJECT zorgen wij voor een breed aanbod in dameskleding.Ben jij klantvriendelijk, servicegericht en kun jij ervoor zorgen dat het een plek wordt waar klanten graag komen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!Jouw profiel : Ervaring in de kledingbrancheService en verkoopgerichtFlexibel inzetbaar, tijdens de vakanties, weekenden en feestdagenZelfverzekerd en communicatief sterkWerken in een teamverband is een bekend begrip voor jou Durf jij de uitdaging aan?

Solliciteer dan direct met je motivatiebrief, cv en een pasfoto.Of verstuur je motivatiebrief, cv en een pasfoto naar onderstaand adres : VILABataviaplein 768242 PN Lelystad

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier