Magazijnmedewerker
Coop Supermarkten
Distributiecentrum Gieten, NL
4 dagen geleden

Magazijnmedewerker

Heb jij altijd al willen weten hoe het er achter de schermen van een supermarkt aan toe gaat? Ben jij nauwkeurig en een echte teamplayer?

Word parttime of fulltime magazijnmedewerker bij het distributiecentrum van Coop in Gieten!

Wat ga je doen?

De distributiecentra van Coop vormen het kloppend hart van het bedrijf. In Gieten draait alles om kruidenierswaren en vanuit Deventer vinden alle verse producten hun weg naar de Coop supermarkten.

Op welke locatie je ook werkt : iedere dag zorg jij er samen met jouw team voor dat de schappen in onze supermarkten goed gevuld zijn en dat onze klanten nooit misgrijpen op hun favoriete producten.

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamen van orders. Met behulp van voicepicking of een pickbon ga je op pad om de juiste producten bij elkaar te zoeken.

Na het inpakken van de boodschappen moeten de kratten worden overgeladen in de vrachtwagens die vervolgens op transport gaan naar verschillende steden door het hele land.

In onze distributiecentra krijg je alle ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Of je nu een uitdagende parttime baan zoekt naast je studie of als professional wilt doorgroeien in de logistiek : er liggen volop kansen voor jou!

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden :

 • Verzamelen van orders en plaatsen van orders op de expeditie locaties
 • Overstapelen en uitpakken van goederen
 • Signaleren van afwijkingen
 • Controleren van de binnenkomende emballage
 • Verzorgen van orde en netheid in het magazijn en op het buitenterrein
 • Wat wij vragen :

 • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar
 • Je woont in de omgeving van Gieten
 • Heb je al ervaring in een magazijn? Dat is helemaal mooi!
 • Wat wij verder belangrijk vinden :

 • Je bent flexibel inzetbaar (zowel overdag, in avonden en op zaterdag)
 • Je bent klantgericht
 • Je werkt nauwkeurig en gedisciplineerd
 • Je bent een echte teamplayer
 • Wij bieden jou : Een jaarcontract

  Een jaarcontract

  Een goed inwerktraject

  10% korting op je boodschappen

  Een uitdagende parttime of fulltime baan waarin je per direct kunt starten

  Een gezellig team en volop ruimte voor persoonlijke groei

  Salaris :

  Wij hanteren de CAO Groothandel in Levensmiddelen (GIL). Het salaris is leeftijdsafhankelijk. Het bruto uurloon van een 23-jarige (en ouder) zit tussen € 11,48 en € 12,28.

  Tevens kent de CAO toeslagen voor (on)regelmatige uren.

  Interesse?

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Coop is een bijzondere werkgever

  Coop is een afkorting van 'coöperatie', wat samenwerking’ betekent. Teamwork vinden wij heel belangrijk. Bij Coop ervaar je dagelijks dat je bij een club hoort.

  Werken in onze supermarkten betekent een gezellige sfeer, veel afwisseling, veel contact met klanten en een plezierige omgang met collega's.

  Werken bij Coop is iedere dag anders, maar ook iedere dag hartstikke leuk! Onze meer dan 8.000 medewerkers werken samen aan één doel : topwinkels waar klanten met veel plezier hun boodschappen doen.

  Dit doen zij in een van onze ruim 300 supermarkten, in de twee distributiecentra, bij Telesuper of op ons Servicekantoor in Velp.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier