Trainee Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied
Gemeente Amsterdam
Amsterdam, NL
4 uur geleden

Wil jij je als trainee verder ontwikkelen binnen het vakgebied Milieu en Duurzaamheid? Bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied krijg je die kans.

Wij zien erop toe dat de duurzaamheid, de leefbaarheid en de veiligheid in deze dynamische en drukbevolkte regio worden gewaarborgd.

Van vergunningverlening tot toezicht en handhaving. En in dat kader bieden wij nu een uitdagend Vaktraineeship aan.

De functie

 • In dit traineeship staat het ontwikkelen tot een expert centraal. Je wordt succesvol on the job opgeleid, waarbij je meeloopt met een ervaren vakspecialist;
 • je mentor. Ook volg je een uitgebreid opleidingsprogramma met daarin diverse trainingen, zoals Bestuurlijke omgeving, Projectmatig werken en Communicatieve vaardigheden alsmede specifieke vakinhoudelijke kennis.

  Daarnaast wordt in het opleidingsprogramma volop aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en competenties zoals plannen / organiseren en samenwerking.

  Aan de hand van praktijksituaties en de leerdoelen worden je kennis en vaardigheden getoetst.

  Bekijk ons aanbod

  Je salaris bedraagt bij aanvang van het traineeship € 2.655,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. De Omgevingsdienst NZKG volgt de rechtspositieregeling die ook voor de provincies geldt, de CAP.

  Daarbij kennen wij een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden waaronder het individueel keuzebudget (IKB), een Persoonlijk Ontwikkelbudget (POB) van € 5.

  000,- direct beschikbaar en een volledige OV-vergoeding 2e klas voor woon-werkverkeer. Ons kantoor bevindt zich direct naast het station Zaandam.

  Kom werken aan de toekomst

  Wil jij je horizon verbreden en een bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van het Noordzeekanaalgebied? Solliciteer dan vandaag nog en kom werken aan de toekomst.

  De beschikbare traineeships zijn :

 • Trainee Adviseur Lucht : Klik om de vacature te bekijken. Graag ontvangen we je motivatiebrief en cv uiterlijk 12 januari 2020.
 • Het sollicitatiegesprek zal zijn op vrijdag 24 januari 2020. Houd rekening met deze datum in je agenda!

 • Trainee Inspecteur Bouw : Klik om de vacature te bekijken. Graag ontvangen we je motivatiebrief en cv uiterlijk 6 januari 2020.
 • Het sollicitatiegesprek zal zijn op 15 januari 2020. Houd rekening met deze datum in je agenda!

 • Trainee Inspecteur Milieu : Klik om de vacature te bekijken. Graag ontvangen we je motivatiebrief en cv uiterlijk 8 januari 2020.
 • Het sollicitatiegesprek zal zijn op 13 januari 2020. Houd rekening met deze datum in je agenda!

 • Trainee Vergunningverlener Milieu (BRZO) : Klik om de vacature te bekijken. Graag ontvangen we je motivatiebrief en cv uiterlijk 5 januari 2020.
 • Het sollicitatiegesprek zal zijn op 7 januari 2020. Houd rekening met deze datum in je agenda!

 • Trainee Vergunningverlener Milieu : Klik om de vacature te bekijken. Graag ontvangen we je motivatiebrief en cv uiterlijk 5 januari 2020.
 • Het sollicitatiegesprek zal zijn op 9 januari 2020 of 14 januari 2020. Houd rekening met deze data in je agenda!

 • Trainee Vergunningverlener Milieu : Klik om de vacature te bekijken. Graag ontvangen we je motivatiebrief en cv uiterlijk 5 januari 2020.
 • Het sollicitatiegesprek zal zijn op 9 januari 2020 of 14 januari 2020. Houd rekening met deze data in je agenda!

  LI-DNP

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier