Tms - Assistent Store Manager
OUTLET ROOSENDAAL
Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
3 dagen geleden
source : Fashionjobs

TMS ASSISTENT FILIAALMANAGER FILIAAL ROOSENDAAL Denk jij in mogelijkheden en oplossingen en is geen uitdaging jou te groot?

Is een target voor jou niet hoog genoeg en zal jij alles uit de kast halen om dit te overtreffen en jouw filiaal de beste winkel in de omgeving te laten worden?

Kun jij collega's motiveren en daadkrachtig leidinggeven? Zorg jij er verder voor dat de klant zich thuis voelt in jouw filiaal?

Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! Vacature Assistent Filiaalmanager 32-38 uur Wat houdt de functie in : Als assistent filiaalmanager bij Topmerk Schoenen ben jij medeverantwoordelijk voor alles wat er in de winkel gebeurt.

Jij ondersteunt de filiaalmanager bij het creëren van een aantrekkelijke, overzichtelijke en schone winkel. Je voert verkoopgesprekken en adviseert klanten over onze collectie.

Daarnaast geef je leiding aan het team bij afwezigheid van de filiaalmanager en ondersteun jij deze bij de organisatie van de dagelijkse taken en administratieve werkzaamheden.

Wij bieden : - Een werkplek waar je je kunt ontwikkelen en waar doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf zijn; - Gepassioneerde collega's die samen met jou de klant tot dienst willen zijn.

 • Een flexibele, positieve en commerciële instelling; - Minimaal een MBO-3 opleidingsniveau die is aangevuld met relevante werkervaring van minimaal 1 jaar in een leidinggevende functie;
 • Affiniteit met de schoenen- en / of modebranche; - Een ondernemende en oplossingsgerichte houding; - Klantgerichtheid;
 • Een gemotiveerde teamspeler; - Ambitie om door te groeien naar Filiaalmanager. Denk jij na het lezen van deze vacature dat jij de aangewezen persoon bent voor deze functie?
 • Pak dan deze kans en reageer via de sollicitatiebutton.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier