Reachtruckchauffeur
Randstad
TIEL, NL
3 dagen geleden

Ben jij een reachtruckchauffeur en houd jij van gas geven en meters maken? Dan past deze baan bij jou!

Waar ga je werken?

Kuehne + Nagel is een groot logistieke bedrijf. In Nederland hebben zij zo’n 22 locaties, waaronder de twee locaties in Tiel.

Bij Tiel 1 (Hoekwei 6) hebben zij verschillende producten Harman Kardon, Arcer, Turtle Beach en Unilever promotiemateriaal.

Werken bij Kuehne + Nagel betekent dat jij de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien, denk bijvoorbeeld aan het behalen van andere certificaten of een vervolgstap als teamleider.

Wat bieden wij jou?

Een startsalaris tussen €10,12 en €12,78 per uur. Hoeveel je precies gaat verdienen hangt af van je ervaring. Hoe we dit meten?

We laten je graag een rondje rijden om te zien hoe goed jij bent! Jouw salaris wordt dus tijdens je sollicitatie gesprek, in overleg met jou afgestemd.

Je werkt fulltime in 2 ploegen.

Wat ga je doen?

Als reachtruckchauffeur heb je een heel diverse werkdag. Met de reachtruck zorg jij ervoor dat de producten op de juiste plek in het magazijn terecht komen.

Wanneer nodig zal je ook helpen met het controleren en verzendklaar maken van orders. Heb jij spierballen? Dan kunnen ze jouw hulp natuurlijk ook goed gebruiken bij het laden en lossen van de vracht!

Wat vragen wij van jou?

Het belangrijkste vinden wij dat jij met veel plezier op de reachtruck rijdt en het leuk vindt om daarnaast logistieke taken op je te nemen.

Het is fijn als je al enige werkervaring hebt opgedaan als reachtruckchauffeur of in het bezit bent van een reachtruckcertificaat.

Daarbij beheers je de Nederlandse of Engelse taal, zodat je alle (veiligheids-)instructies goed kan lezen. Eigen vervoer in de vorm van een auto of fiets is erg handig, aangezien er geen openbaar vervoer in de directe omgeving stopt.

Enthousiast geworden?

Dat begrijpen we!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier