Verzorgende ig-ers
Flexibility
Overijssel, NL
6 dagen geleden

Durf in beweging te komen!

Wij bieden vele mogelijkheden en kansen voor Verzorgende ig-ers (ook zzp-ers) in de (ouderen)zorg in de regio Overijssel, Gelderland en Flevoland.

Heb je altijd al eens een kijjkje binnen de thuiszorg willen nemen of juist binnen een intramurale setting? Sta je open voor een nieuwe doelgroep of wil je graag meer of juist minder uren werken?

Ben je toe aan meer verantwoordelijkheden in je werk of zou jij je werk wel dichter bij huis willen hebben? Graag brengen we samen met jou je wensen in kaart en helpen we je bij het vinden van een passende zorgaanbieder.

Tevens bieden we de mogelijkheid tot flexwerk, daarvoor kun jij je aanmelden voor de flexpool. Je bepaalt dan zelf wanneer je werkt.

Wat vragen wij

Voor de functie Verzorgende-ig wordt gevraagd :

0 Een afgeronde mbo-opleiding Verzorgende IG

0 Bevoegd en bekwaam op je vakgebied

0 Veel enthousiasme en hart voor de zorg

0 Bij aanvang kun je een vog overleggen

Wat bieden wij

Ben jij een Verzorgende ig-er die in beweging durft te komen? Of voor een definitieve overstap naar een andere zorgaanbieder of voor flexwerk?

Aarzel dan niet en bel of mail geheel vrijblijvend voor meer informatie met Marieke Holsappel, Flexibility Zorg en Welzijn.

Telnr 06-42841368 of marieke.holsappel flexibility.nl

We horen graag van je!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier