Bidmanager gemeentelijke overheid en sociaal domein
Olympia
Hoofddorp, NL
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als Bidmanager gemeentelijke overheid en sociaal domein ben je verantwoordelijk voor de grote offertes en tenders op dit gebied.

Je bent regisseur, architect, schrijver en coördinator van de aanbesteding. Dit doe je in nauwe samenwerking met het team dat commercieel verantwoordelijk is voor de klanten, de accountmanagers voor de gemeentelijke overheid en accountmanagement op het sociaal domein.

Samen met dit team, dat jij uitdaagt, inspireert en bevraagt, werk je aan het winnen van grote en kleinere aanbestedingen en offertetrajecten binnen de gemeentelijke overheid en het sociaal domein.

Als expert op het gebied van de aanbestedingsprocedures binnen de publieke sector wordt er naar jou gekeken voor richting en advies.

Jij bent het aanspreekpunt voor commercie, operatie en de ondernemers van Olympia. Niet alleen over processen en procedures maar ook over inhoudelijke ontwikkelingen in de gemeentelijke markt en het sociale domein en de strategische keuze die hiervoor gemaakt moet worden.

Natuurlijk moet dit door jou worden vertaald in de inhoud van winnende aanbestedingen documenten. Om deze trajecten in goede banen te leiden, stuur je op grote lijnen maar heb je op het juiste moment oog voor detail en bewaak je de gestelde termijnen.

Uniek aan jouw rol is dat je werkt voor zowel Olympia als voor Kooyenga en Vondel&Nassau (specialisten voor detachering in het sociaal domein).

Je zit als het ware tussen de commerciële teams van het Olympia (in Hoofddorp) en dat van Kooyenga en Vondel&Nassau (in Vianen) in.

Het team accountmanagers voor het sociaal domein is in Vianen gevestigd.

Het samenwerkingsverband van deze drie bijzondere bedrijven willen we steeds verder verdiepen. Daarbij speel jij een belangrijke rol.

Het is aan jou om deze commerciële samenwerking tussen deze labels, die op onderdelen nog in de kinderschoenen staat, verder te ontwikkelen.

Je hebt een bijzondere plek tussen organisaties, maar je bent een volwaardig lid van het team van Bidmanagement. Net zoals je tien collega’s van het team van Bidmanagement, werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor van Olympia in Hoofddorp, maar je zal ook regelmatig bij Kooyenga in Vianen zijn of bij andere vestigingen van Olympia.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier