HR Adviseur Trigion Aviation Security
Facilicom
Schiphol, NL
1 dag geleden
source : InGoedeBanen.nl

Bedrijfsomschrijving

Wiljij ook mensen blij maken?

Facilicom Groupis een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met eenomvang waar je u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wijdat ook.

In Nederland zijn we bekend van merken als Albron,Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerendeleefomgeving voor iedereen.

Dat is onze missie, dáár doen we hetvoor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

De bedrijvendie samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevendespelers in hun branche. Vanuit vijf divisies Albron, Gom,Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio werken we aanfacilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customerexcellence centraal staat.

Oplossingen voor de vraagstukken waaropdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En rekenmaar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gastbent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet;je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraalstellen.

Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd demensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijken altijd mensgericht.

Logisch dus dat we daar een streep onderzetten met de kernbelofte van ons merk : happy people make happypeople.

Onzemarkten

Sectoren waarin we ondernemen zijnschoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging,food&catering en zorg en welzijn.

Als moederbedrijf vormen wede verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving inalle facetten waar te maken.

Facilicom Group is behalve inNederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Onshoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan eeninspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie vanFacilicom Group. Het doel is wat telt : in een veilige, gezonde eninspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Trigion is een van de vier divisies van hetfamiliebedrijf Facilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong enmet een omvang waar je u’ tegen zegt.

Maar zeg vooral jij, dandoen wij dat ook. Naast dat Trigion bij ons familiebedrijf hoort,is Facilicom Group in Nederland ook bekend van merken als GOM,Facilicom Solutions en Incluzio.

Met meer dan 26.000 medewerkers iseen uitdaging ons niet snel te groot.

 • Bij Trigion kijken we met andere ogen naarveiligheid. Dit gaat verder dan standaard beveiligingsproducten endiensten. Trigion creëert veiligheid;
 • hiermee leveren wij eenbelangrijke bijdrage aan onbezorgd leven. Zodat mensen zich kunnenfocussen op wat voor hen belangrijk is.

  Zo bouwen we aan eenaangename en inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onzemissie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

  Wegaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om en denken altijdmet jou mee. Onze slogan? Happy people make happy people.

  Functieomschrijving

  Ben jeop zoek naar een uitdagende HR-functie in een enorm dynamischeomgeving? Ben jij bovendien administratief sterk, een stevigegesprekspartner en toe aan de volgende stap in HR-carrière?

  Dan ismogelijk de rol van HR Adviseur Trigion Aviation SecuritybijTrigion interessant voor je?

  Als HR Adviseurben je verantwoordelijk voor een diversiteit aan werkzaamheden engeef je uitvoering aan het HR-beleid op de Schiphol-locatie.

  Schiphol is dynamisch met de hoofdletter D.

  In dezeomgeving ben je (mede) verantwoordelijk voor de begeleiding,ondersteuning en advisering bij de beheersing en het terugdringenvan de ziekteverzuim.

  Met je expertiseondersteun je en adviseer je het (lijn) management op het gebiedvan cultuur

  samenwerken, vertrouwen en eigenaarschap),duurzame inzetbaarheid, mobiliteit en kwaliteit van de medewerkersen levert hiermee een bijdrage aan het succes van de organisatie.

  Je adviseert gevraagd en ongevraagd lijnmanagers ten aanzienvan juridische- c.q. arbeidsrechtelijke

  Zaken. Bovendiendraag je bij aan een strakke HR administratie, Kortom geen dag ishetzelfde en juist dat geeft jou de energie.

  Functie-eisen

  Bij Trigionzijn we op zoek naar iemand, die zich als een vis in het watervoelt in deze uitdagende, veeleisende omgeving. Daarnaast :

 • Ben je in het bezit van een HBO diploma,bij voorkeur in de richting van HR
 • Heb jeminimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare positie endynamiek
 • Is ervaring met SAP eenpre
 • Ben je een stevige gesprekspartner,stressbestendig en klantvriendelijk
 • Voorafgaan aan de start zal er zowel eenAIVD als een politiescreening gedaan worden.

  Arbeidsvoorwaarden

  Je kuntrekenen op een dynamische en professionele werkomgeving. Je komtterecht in een organisatie die volop in beweging is en waarSchiphol binnenkort niet meer zonder jou kan.

  Naast een veelzijdige functie, bieden wij :

 • een salaris tussen de €2800,- en €3700,-bij een dienstverband van een fulltimedienstverband
 • 27vakantiedagen
 • een goede pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan collectieve(zorg)verzekeringen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier