Medewerker Civiele Techniek
Gemeente Geldrop-Mierlo
Geldrop
1 dag geleden
source : Vacant

Gemeente Geldrop-Mierlo heeft voor de afdeling Ruimte een vacature voor een

Medewerker Civiele Techniek

voor 36 uur per week, schaal 8

De gemeente Geldrop-Mierlo is een gemeente waar veel in eigen huis’ wordt uitgevoerd. We ontwerpen, tekenen en realiseren zelf projecten in de openbare ruimte.

Dit varieert van kleine wegaanpassingen tot grote reconstructies, groot onderhoud, herinrichtingen en nieuwbouw projecten.

We zoeken voor het cluster beheer een civieltechnisch medewerker die ons team komt versterken. Het cluster Beheer bestaat uit een tiental medewerkers met de vakgebieden cultuurtechniek, civieltechniek en projecttoezicht.

Wat ga je doen als Medewerker Civiele Techniek?

 • Het maken van bestekken en werktekeningen ten behoeve van projecten op het gebied van civieltechnische werken (verhardingen en riolering).
 • Het maken van voor- en nacalculaties en bijkomende werken voor civieltechnische werken.
 • Het begeleiden en ondersteunen bij aanbestedingen / inkopen van civieltechnische overeenkomsten.
 • Functieeisen

  Van kandidaten voor deze functie verwachten wij MBO werk- en denkniveau en de bereidheid zich verder te ontwikkelen. De voorkeur heeft een opleiding in het vakgebied Civiele techniek.

  Kennis van Autocad en (RAW-) bestekken en overeenkomsten is een pré. Ben je startend op de arbeidsmarkt dan wordt je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

  Competenties

  Wat vinden wij belangrijk : Je weet doelen te bereiken, je bent klantgericht en gedreven. Je bent flexibel, je kan goed zelfstandig én in een team werken.

  Je bent leergierig en blijft je doorontwikkelen op het vakgebied maar ook daarbuiten. Je bent open en enthousiast.

  Arbeidsvoorwaarden

  Je komt te werken in een positief ingestelde organisatie met korte lijnen en een hoog ambitieniveau. De sfeer is informeel, collegiaal en ambitieus.

  Deze functie heeft functieschaal 8 (maximum schaalbedrag € 3.376,-). Benoeming zal plaatsvinden binnen deze functieschaal.

  Op termijn is bij uitstekend functioneren is een uitloopschaal beschikbaar.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier