Parttime administratief medewerker
WerkTalent
Rijswijk, NL
1 dag geleden

Als administratief medewerk(st)er bij een orthopedische schoenmaker bevindt jij je in een diverse functie waarbij je je dag vult met veel verschillende taken.

Dit maakt de functie veelzijdig en leuk! Want naast de administratie ben jij ook verantwoordelijk voor de front office waar cliënten binnen komen met verschillende vragen en verzoeken.

Doordat deze mensen vaak op afspraak binnen komen maar soms ook spontaan binnen stappen is geen dag hetzelfde. Met jouw communicatieve vaardigheden sta jij iedereen netjes en correct te woord en help je ze waar nodig.

De aanvraag voor orthopedische schoenen gaat natuurlijk ook gewoon door en hier help je de orthopedische schoentechnoloog ook bij.

Dit doe je door de aanvragen te verwerken met de daarbij behorende administratie zoals het correct en volledig invullen van formulieren en deze formulieren daarna op zorgvuldige wijze documenteren.

Uiteraard zullen er dagen tussen zitten dat de telefoon roodgloeiend staat maar doordat jij van snel schakelen houdt heb je geen er geen enkel probleem mee om tussendoor mensen telefonisch te woord te staan.

We verwachten niet dat je al alles weet omtrent de wereld van de orthopedische schoen; hier leer je natuurlijk alles over tijdens je werk!

Je werkt dagelijks met twee á drie collega’s op de administratieve afdeling. Je werkt 16 uur per week op donderdag en vrijdag.

Let op : deze dagen staan vast!

De werktijden zijn van 08.00 tot 16.30 uur (30 minuten pauze).

Tijdens vakanties van je collega’s of drukke periodes wordt er wel van je verwacht dat je wellicht meerdere dagen werkt. Vandaar dat flexibiliteit van hoge waarde is en erg wordt gewaardeerd.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier