Backend Developer  Node.JS
CODEGUILD
Utrecht, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben jij geïnteresseerd om te werken met Node.JS, Go, Java, Docker, Kubernetes, Elasticsearch en AWS? Werk jij graag aan uitdagingen op gebied van schaalbaarheid, high performance en heel veel data?

Werk jij graag aan verschillende nieuwbouw projecten op één vaste locatie met je eigen collega’s? Bouw jij graag aan vernieuwende, tastbare consumentenproducten voor bekende bedrijven?

Neem jij graag verantwoordelijk Heb jij graag veel vrijheid in je werk en kies jij graag zelf uit waar je aan werkt, wanneer en hoe lang?

Lees dan snel verder! Deze gedreven technologie organisatie deinst niet terug voor de uitdagende projecten van de grootste consumenten bedrijven in Nederland .

Haar toegevoegde waarde bestaat uit het versnellen van de online business hiervan. Zo heeft zij bijvoorbeeld onlangs een impactvol e-commerce platform voor miljoenen gebruikers gebouwd, en dus het leven van vele gebruikers een stukje makkelijker gemaakt.

Dit doet zij 100% inhouse , agile en testgedreven vanuit haar lichte en ruime kantoor aan het water. Bijzonder aan deze organisatie is dat zij sinds een aantal jaar succesvol geheel zelfsturend is.

Er is dus geen management ! In plaats daarvan wordt er met counsils gewerkt voor het maken van belangrijke beslissingen.

Binnen de organisatie zijn er verschillende teams die elk geheel verantwoordelijk zijn voor hun eigen koers. Voor jou als Backend Developer Utrecht Node.

JS betekent dit veel vrijheid over de inhoud van je werk , je werktijden en over het opzetten van nieuwe initiatieven voor projecten.

Je beslist zelf waar je aan wil werken en met welke technologieën. Binnen de organisatie is er vanuit deze vrijheid een hechte cultuur ontstaan.

Alle belangrijke beslissingen worden in overleg met elkaar gemaakt. Ook wordt er elke dag samen geluncht en zijn er volop teamuitjes! Jouw baan : Backend Developer Utrecht Node.

JS Als Backend Developer Utrecht Node.JS kom je te werken in het zelfsturende team dat bekend staat om zijn expertise op gebied van enorme hoeveelheden data.

Er zijn dus volop uitdagingen op gebied van schaalbaarheid, performance het verwerken van veel data. Vanwege het groeiende succes van de organisatie ligt er op volop werk op jou te wachten.

Je zult werken aan verschillende projecten waar bij er één element hetzelfde is : er komen grote hoeveelheden data bij kijken.

Denk bijvoorbeeld aan verwerken van de hoeveelheid huizen of auto’s in Nederland in datastructuren. Jij zult er aan werken om de performance te verbeteren.

Voor sommige projecten moet zelfs de gehele architectuur nog bepaald worden. En hier hebben ze jou voor nodig! Voor elk project geldt dat het uitgangspunt is om er zo veel mogelijk van te leren.

Je zult je dus dagelijks persoonlijk blijven ontwikkelen! En het leuke is dat je helemaal zelf de stack mag bepalen en dus kunt kiezen wat je wil leren.

Denk aan moderne technologieën als Docker, Kubernetes, Elasticsearch en AWS waar jij mee kunt werken! Jouw nieuwe werkgever helpt veelal grote namen met uitdagingen op gebied van bijvoorbeeld schaalbaarheid, responsiveness, performance, snelheid, automatisering, het bouwen van microservices en API’s en zoektechnologie .

Het doel hier van is om het dagelijks leven van de consument makkelijke en overzichtelijker te maken. Als Backend Developer Utrecht werk je dus altijd aan producten voor een groot aantal gebruikers met de meest moderne technologie.

Wat wordt er van je verwacht? Minimaal 3 jaar ervaring als Developer Enige ervaring Node.JS is een grote pré Ervaring met Java en Go is een pré Ervaring met Docker is een pré Ervaring met AWS is een pré Ervaring met Kubernetes is een pré Ervaring met Elasticsearch is een pré Ervaring met Agile Proactieve houding Een passie voor techniek Wat wordt geboden?

Salaris tot €65.000 op basis van kennis en ervaring Bonusregeling Pensioenregeling Trainingsbudget 26 vakantiedagen Korting op een sportabonnement Dagelijks een verzorgde lunch Laptop naar keuze Reiskostenvergoeding Kantoor dichtbij het station Jaarlijkse teamuitjes De mogelijkheid om thuis te werken en flexibele werktijden Enorm veel vrijheid door een geheel nieuwe vorm van werken! Ben je geïnteresseerd om aan de slag te gaan als Backend Developer Utrecht Node.

JS? Meld je dan aan en stuur jouw geüpdatet cv op via het onderstaande formulier.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier