Service & Support Engineer POR
yokogawa
Amersfoort, Utrecht
6 dagen geleden

Elk hoogtechnologisch product van Yokogawa moet aan drie basiscriteria voldoen : Kwaliteit, innovatie en vooruitstrevendheid.

Wij zijn een van de wereldleiders op het gebied van industriele automatisering en controle, testen en meten, informatiesystemen en industriele dienstverlening.

Onze producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, innovatief en geavanceerd, maar zijn oook veilig en duurzaam. Met andere woorden : wij zijn grote en wereldwijde namen in olie en gas, raffinage en petrochemische, en energie-industrie.

Continue verbetering is een belangrijk principe bij Yokogawa. Het is essentieel om onze toekomst op te bouwen. Ons doel : duurzame groei, tevreden klanten en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Voor dit sterke, internationale bedrijf zoekt Yokogawa ervaren professionals. Denkers en zelfstarters die zien, weten en handelen’.

Snel, slim en daadkrachtig. Maar bovenal bereid om een extra stap te zetten voor onze klanten!

Service & Support Engineer

40 uur, Rotterdam

Dit is wat je gaat doen als Service & Support Engineer

Als service & Support Engineer Port of Rotterdam bij Yokogawa ben jij het eerste contact voor de klanten die service en support nodig hebben bij hun procesautomatisering.

Jij bent verantwoordelijk voor het leveren van service en support aan klanten in het Europoort / Botlek gebied. Dit zijn veeal spelers in de petro (chemie).

Je Maakt deel uit van het team Port of Rotterdam gebasseerd in Rotterdam en Amersfoort en zoekt een spannende baan in de techniek.

Je werkt voor verschillende vaste klanten zodat je die ook goed leert kennen. Na een interne opleiding wordt je gekoppeld aan een ervaren engineer.

Het werk dat je gaat doen betreft veelal onderhoud en modificaties aan bestaande installaties, waarbij je werkt aan verschillende Yokogawa systemen.

Dit kunnen onze eigen besturing en beveiligings systemen zijn maar ook complexe IT infrastructuren. Bij Yokogawa staan respect, samenwerking, waardevermeerdering, integriteit en dankbaarheid hoog in het vaandel als kernwaarden.

Yokogawa staat voor kwaliteit van diensten en producten, state of the art techniek, klantgericht werken en ’afspraak is afspraak’’.

Ethisch zakendoen, ontwikkelen van jou als medewerker en het stimuleren en bieden van interne doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen

Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in de richting informatica, procesautomatisering, mechatronica of een equivalentmet minimaal 2 jaar werkervaring in een servicegerichte functie.

Of een afgeronde HBO opleiding informatica, installatietechniek, mechatronica of procesautomatisering. Kennis van PC’s, servers, Windows operating systemen, routers, switches, , anti-virus, netwerken en virtualisatie.

Je gaat ook meelopen in standby-diensten. Tijdens deze diensten ben je 24 / 7 bereikbaar voor de klant, ook buiten kantoortijden, in het weekend en op feestdagen.

Op klantlocatie werken spreekt jou aan, en je werkt voornamelijk in de regio Rotterdam. Klant processen draaien gewoon door tijdens jouw werkzaamheden.

Je bent in bezit van een rijbewijs. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal (in woord en geschrift). Je bent een stevige persoonlijkheid en je vindt het leuk om direct contact met klanten te hebben en bent leergierig.

Daarnaast ben je een echte teamspeler, werkt nauwkeurig en bent proactief. Andere omschrijven jou als flexibel met een oplossingsgericht instelling.

Wij bieden

 • Training on the job; continue leer-, ontwikkelings- en groeimogelijkheden; ondernemende, creatieve, internationaal gerichte werkomgeving;
 • innovatieve, technisch hoogwaardige, grensverleggende producten; vrijheid en grote persoonlijke verantwoordelijkheid; 'platte' organisatie met korte lijnen;
 • strategische bedrijfsvisie voor de lange termijn; alert team van professionele, gemotiveerde collega's; goede, informele werksfeer, uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

  Focus op een betere toekomst

  Yokogawa Europe Solutions is een global leverancier op gebied van process automatisering en veiligheidssystemen. Yokogawa focust zich op het bereiken van net-zero emissions, de transitie naar een circulaire economie en het zorgen voor het algemeen welzijn, om zo de wereld een betere plek te maken voor de toekomstige generaties.

  We werken elke dag om een betere toekomst te creëren voor de volgende generatie. Dit kan jij samen met jouw klanten gaan bereiken!

  Geinteresseerd?

  Ben je enthousiast over deze vacature en wil je graag aan de slag als Service & Support Engineer bij Yokogawa? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wil je eerst meer informatie over de selectieprocedure of antwoord op je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met ons Recruitment Resource Center : recruitment nl.yokogawa.com.

  Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier