Accountmanager Inside Sales / Productmanager
Decom Technology People
Sittard, NL
5 dagen geleden

Ben jij een topper in het bedenken en uitvoeren van verkoopplannen aan relaties in een technische omgeving? Jij gaat deze verkoopprojecten beheren, van mechanische diensten en inspecties tot reserveonderdelen.

Wayne vertelt je graag meer over deze gave uitdaging bij een bedrijf dat tot de wereldtop behoort. Je gaat aan de slag in een internationale omgeving.

Er heerst een open en zeer prettige sfeer met veel ruimte voor discussie met zeer betrokken mede-professionals en een goed gevoel voor humor.

Deze functie is in eerste instantie tijdelijk, met een duur van 6 a 7 maanden.

Wat je doet als Accountmanager Inside Sales :

Je wordt verantwoordelijk voor de verkoop van mechanische diensten, apparatuur en verbruiksartikelen op kantoor. Denk hierbij aan inspecties, trainingen, vervangingen van reserveonderdelen,

 • Creëren en uitvoeren van je eigen verkoopstrategie door verschillende klanttypen (retentie en verkoop van nieuwe bedrijven), marktdynamiek, producttypes en verkoopbenaderingen te analyseren.
 • Stimuleren van leadgeneratie en kwalificatie van potentiële en bestaande klanten. Je volgt ook de leads op en identificeert cross-selling mogelijkheden in samenwerking met collega'
 • s van andere interne afdelingen.

 • Na de verkoop beheer je de projecten volgens het projectplan en hou je risico's scherp in beeld.
 • Zorgt ervoor dat het projectteam voldoet aan alle relevante wetten, vereisten en andere relevante voorschriften.
 • Evalueert het project en rapporteert resultaten en aanbevelingen voor verbetering van de uitvoering van toekomstige projecten.
 • Wat je goed maakt in jouw job :

 • Je hebt een Bachelor of Master in Werktuigbouwkunde of een commerciële richting.
 • Je hebt minimaal een paar jaar ervaring in een technische binnendienst sales rol.
 • Je bent communicatief vaardig en weet onderhandelingen succesvol te voltooien.
 • Je drukt je net zo makkelijk uit in het Engels als in het Nederlands. Dat komt goed van pas bij de internationale focus van het bedrijf.
 • Werken bij Decom

  Natuurlijk maken we de best mogelijke match tussen specialist en opdrachtgever, maar we gaan verder dan dat. We helpen specialisten ook na de start van hun nieuwe uitdaging om hun doelen te bereiken.

  Je gaat aan de slag bij een gerenommeerde opdrachtgever en bent onderdeel van #TeamDecom. Dat betekent goede ondersteuning, coaching, een sterk netwerk en superfijne collegas.

  Jouw inzet wordt goed beloond. Je krijgt een uitstekend salaris op basis van kennis- en ervaring. Daarnaast investeren we in de gezelligheid die hoort bij een leuke baan.

  Ga je met ons voor de volgende stap in je carrière?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier