ANIO Spoedeisende Hulp
Streekziekenhuis Koningin Beatrix
Winterswijk
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Je verleent, onder begeleiding en supervisie van een SEH-arts / specialist, acute zorg aan diverse patiëntencategorieën.

Het gaat hierbij om o.a. chirurgie, traumatologie, neurologie, interne geneeskunde, longgeneeskunde en cardiologie. Je beoordeelt de toestand van de patiënten, stelt prioriteiten en bepaalt de acties die nodig zijn.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over een afgeronde academische opleiding geneeskunde en bent in staat om kleine chirurgie op termijn zelfstandig af te handelen.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de procedure.

Waar ga je werken?

De ANIO’s die jou voorgingen zeggen dat zij het werk bij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix een uitstekende baan vonden door de korte lijnen, goede begeleiding, de plezierige collegiale werksfeer en de laagdrempeligheid tussen alle professionals en medisch specialisten.

Je doet veel ervaring op doordat je een brede groep patiënten ziet.

Wat bieden wij jou?

Het SKB biedt goede opleidingsmogelijkheden. Voorbeelden zijn het volgen van de ABCD- en reanimatietraining, de ATLS® Provider course, Fundamental Critical Care Support cursus en maandelijks een onderwijsmiddag.

Deze werkplek is bij uitstek geschikt als je t.z.t. de huisartsenopleiding wilt volgen.

Verder is de CAO Ziekenhuizen van toepassing en de salarisschaal voor deze functie is FWG 65.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier