Parttime rangeerder bij tram/metro GVB
Olympia
AMSTERDAM, NL
2 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Binnen GVB verzorgt het bedrijfsonderdeel Railmaterieel, met ca 300 medewerkers, het technisch onderhoud, revisie en modificaties van trams en metro’s.

Het voertuigenpark bestaat uit circa 300 railvoertuigen, verdeeld over zeven typen, variërend van 35 jaar oud tot de meest moderne trams en metro’s.

Het voertuigenpark wordt in de nabije toekomst verder uitgebreid met nieuw, state of the art materieel. Vanuit uitdagende KPI’s focust Railmaterieel zich op een optimale performance van het voertuigenpark in termen van beschikbaarheid, betrouwbaarheid, veiligheid en comfort, tegen een concurrerend kostenniveau.

Functieomschrijving

Binnen de modaliteit Railmateriaal zijn we op zoek naar :

Rangeerders tram en metro (m / v) voor 16 uur per week

Onze bestuurders en storingsmonteurs kunnen wel wat hulp gebruiken in het verplaatsen van de metro’s en de trams, daarom zijn we op zoek naar rangeerders.

Als rangeerder rijdt je de tram of metro’s over het net van en naar de werkplaatsen en over korte afstanden binnen de lijnwerkplaatsen voor tram en metro.

De locatie voor tram is bij de tramremise in de Havenstraat, Amsterdam, de locatie voor metro is de lijnwerkplaats in Diemen.

Daarnaast zijn er nog meerdere locaties waar trams gehaald of gebracht kunnen worden zoals IJburg en de Lekstraat. Tot slot meld je storingen aan het voertuig en volg je uiteraard de veiligheidsvoorschriften op.

Bij ongevallen en calamiteiten handel je volgens de geldende procedures.

Functie-eisen

Je kunt goed en zelfstandig werken en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Verder ben je :

 • In het bezit van een tram of metro rijbewijs
 • Minimaal 21 jaar en tussen de 1.65 m. en 2.00 m. lang
 • WLS gekeurd
 • Heb je een goed gezichtsvermogen en weet je kleuren en signalen goed te onderscheiden. Je kunt altijd zelfstandig de opkomstplek met eigen óf openbaar vervoer bereiken.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Plezier in je werk’ is één van de kernwaardes bij GVB, daarom bieden wij het volgende :

 • Een salaris van € 13,37 bruto per uur;
 • Toeslagen voor werken in de avonden & weekenden;
 • Flexibiliteit d.m.v. het wekelijks doorgeven van je beschikbaarheid;
 • Indien woonachtig buiten het netwerk van GVB, een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km (max. 30 km).
 • Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier